2777
2789
عنوان

یکساعت پز شوهرشو دادندید بدید

1028 بازدید | 56 پست

یه دوستی دارم تقریبا از اول راهنمایی باهم دوست بودیم تا الان..من ازدواج کردم و‌خلاصه ک همش میگف درچه حالید عکس بده و همش از شوهرم میپرسید..الان یک هفتس ک خانوم تازه نامزد کرده پدره منو دراورده از بس عکس میفرسه از شوهرش بعد شوهرش یه رسته ی جزیی از پایین ترین درجه ی ن*ظام رو داره یکسره میگه ماشالا قربونش برم و عکسشو میفرسه برام بعد بخدا من براش خوشحال شدم خیلیم تبریک و استوری واسش گزاشتم اما خب شوهرش قد کوتاه موهاشم کچله و تا دیپلم بیشتر درس نخونده اصن خیلی دوستم پزشو میده اونم فقط ب من ..بدون هیچ دلیلی هرروز عکساشونو برام میفرسه خب من چیکارکنم الان ول کنم نیس پدره پی ویمو درآورد دیگ همشم باشوهره من مقایسش میکنه میگه خب شوهرت کجا کار میکرد تا چ سطحی درس خونده و..🤦‍♀️😅

خانومِ آقایِ مَمَد😁👩‍❤️‍👨{آقایون به هیچ عنوان درخواست دوستی ندن چون قبول نمیکنم🚫}(او قندِ روزهای تلخ من است💍)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😂😂😂😂😂😂😂😂 بیکاره 

خوبه نگفته عکس پدر مادر 

دختر خاله پسر خالتو برام بفرست

به نام حضور آنکه هستم  ❤️به نام حضور روح إلهی که من هستم  ، به نام همه موجودات صعود یافته نور ، به نام کنفدراسیون کهکشانی نور ✨

2804

چقدر چیپ و عقده ایه

پرستار:👈اگه سوال پزشکی داشتین در خدمتم🌱تفسیر آزمایش📄🩸 👩‍⚕️معرفی انواع قرص و دارو 💊                                   بله پروفایل خودمم😍                                                       [[🤍فَاصْبِرْ إِنَّ وَعْدَ اللَّهِ حَقٌّ🤍]]                                           صلوات برای شهید ابراهیم هادی یادت نره دوست گلم💖               الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌷🌸               با احترام : درخواست دوستی نمی‌پذیرم سوالی داشتین تگم کنید ممنونم🦋                                                                             

چقد بچس 

ذوق داره

----یک ضرب المثل آفریقایی هست که میگه ::" امید وارم زمانی که مرگ میاد به سراغت  زنده پیدات کنه -----{¤■□♡گاهی خورد شدن استخوان هایم را  زیر بار زندگی های نکرده ام احساس میکنم ♡¤■□} ●●○بزرگ ترین گناهی که یک  انسان میتواند مرتکب شود ...  من مرتکب شده ام  .. خوشبخت نبوده ام بگذار بهمن یخ زده نسیان ... مرا درکام خود فرو ببرد ، نابود کند ;;بی شفقی 《《♤♤●●○ (بادبادک تنها همان قدر از آسمان سهم می برد که نخش به او اجازه دهد. اما خود را با خیال در زمین نبودن آرام میکند نگذار هیچ نخی به تو وصل باشد .نخ ها لایق عروسک های خیمه شب بازی هستند و بس .... ) ""چه میدونم"" .... منم اولین باره دارم زندگی میکنم ..............🖤🖤من اگر نیکم و بد تو برو خود را باش ... هر چه انسان تر باشی زخم ها عمیق تر=/ خواهد بود ... هر چه بیشتر دوست بداریم بیشتر  غصه خواهیم داشت...٪^ا نمیدانم چرا ؛*هرگز جسد انهایی که میگفتند بی تو میمیرم پیدا نشد ... اینجا در دنیایی من گرگ ها هم افسردگی مفرط گرفته اند دیگر گوسفند نمی درند به نی چوپان دل می سپارندو گریه میکنند.. گاهی رد بعضی از زخم ها باید توی وجودت بمونه تا دوباره تکرارش نکنی🥀🥀  

بعضیا همینجوری شوهر میکنن ادمو با شوهرشون می.کنن😂😂😂

اسمم الناز🦋به زودی منم میام تو امضام میزنم بیبی چکم مثبت شد😍❤️میشه برام دعا کنی🙂این امضا در تاریخ ۶/۲/۱۴۰۳
بلاکش کن😂

همش میگم زشته خداییش دیگ اصن شورشو درآورده اصن دم ب دیقه جزئی ترین کاراشونم بم میگه شونصد تا عکس میفرسته بدون دلیل اصن پی ام میده حالم بهم میخوره میشه تا پنج ساعت بعد جوابشو نمیدم 

خانومِ آقایِ مَمَد😁👩‍❤️‍👨{آقایون به هیچ عنوان درخواست دوستی ندن چون قبول نمیکنم🚫}(او قندِ روزهای تلخ من است💍)
2809