وقتی خدا تنها شد "انسان " را آفرید یا زمانی که انسان تنها شد "خدارا آفرید " ؟✍️ملتی که شادیهایشان را در مقابل بهشت فروختند قابل احترام نیستند، بلکه قابل ترحماند... هیچوقت مرد کسی را قرض نگیریداو كه به ديگری خيانت كرده به شما نيز خيانت می کند مردها دلباخته كسی هستند كه عشق رابه آنها ياد داده است پس تظاهر به علاقه به شما فقط هوس است..تکه نانم را الان میخواهم نه در بهشت🖤 تو سونامی من هستی ❤️🌊
کلا من خیلی برای مهین غصه خوردمتنهاییش آزار دهنده بود
مصی جونم سلام🥺🥺میشه ازت چندتا سوال پوستی بپرسم؟
«گوش کن؛ فقط گوش کن ببین چی میگم: اینو تو مغزت فرو کن، باشه؟ تو تا الان دووم آوردی؛ اون روی سکهٔ این دووم آوردنت هم یعنی زندگی وجود داره؛ زندگی، میفهمی؟ یه چیزایی هم پیش میاد که تو رو خوشحال میکنه. پس اینقدر دلواپسِ نگرانیات نباش. فقط یهکم دلواپس باش. یکم دلواپسی رو میتونی اداره کنی. اما سوپر- دلواپسی رو نه!» خسته تر از اونیَم ڪه اهمیت بدم..!_سبز ماندن در بین ویرانی ریشه میخواهد..!_
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
انه جان بنطرم حتما شکایتتو بکن و مهربونی نکن اینطوری خیلیا اگاه میشن
دورت بگردم من..
ابروی من رفته
چی بگم جای تاسف ..
چی بگم؟
وقتی خدا تنها شد "انسان " را آفرید یا زمانی که انسان تنها شد "خدارا آفرید " ؟✍️ملتی که شادیهایشان را در مقابل بهشت فروختند قابل احترام نیستند، بلکه قابل ترحماند... هیچوقت مرد کسی را قرض نگیریداو كه به ديگری خيانت كرده به شما نيز خيانت می کند مردها دلباخته كسی هستند كه عشق رابه آنها ياد داده است پس تظاهر به علاقه به شما فقط هوس است..تکه نانم را الان میخواهم نه در بهشت🖤 تو سونامی من هستی ❤️🌊
دورت بگردم من..ابروی من رفتهچی بگم جای تاسف ..چی بگم؟
من واقعا دل بزرگ و قلب مهربونتو دیدم ولی کوتاه اومدن تو این مسایل خوب نیست وقتی داشتن با لذت تاپیک میزدن میکفتن فیکه هار هار میخندیدن به اینجاش باید فکر میکردن
با تومور مغزی دارم زندگی میکنم و با قرص های کم یاب تو سرم نگهش داشتم و قطعا حوصله دعوا با شما دوست عزیز رو ندارم😘
عزیزم ص 4 و 6 عکسم هست بپاک ولی تاپیکو تعطیل نکن و لینک گذاشتم