2777
2789
عنوان

کاربر آنه دختر پاریسم در رابطه با عکس فیک

| مشاهده متن کامل بحث + 22583 بازدید | 1340 پست
مصی واقعا قدر خودتو بدونهم خوشگلی و هم باشخصیت ، و هم خودتو برتر نمیدونی🫂

اخی😍

عزیزدلم

کاش لایق این همه محبت باشم😍🫂🤍

چرابرتر بدونم همه مون انسانیم هم نوعیم

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بزار بگم چ اتفاق وحشتناکی هز موقع تاپیک میری میگن فیکی چیشد؟میرفتس تاپیک همه پشت سرت فحش میبستناینکه ...

تو یه صدر فکر نمیکنی اون کاربری که فرستاده باهات دشمنی داره 

بین اون همه عکس دختر تو رو گذاشته و یکی ببینه و دربارش تاپیک بزنن؟ 

یه دنیا ممنون که بخشیدی ولی میشه به دوستیمون ادامه بدیم؟ 

هر کیه باهات دشمنی داره تو سایت

یه عددنومزد دارم که تمام منه:)🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر....اگه مقدوره برای حاجتم صلوات بفرستید 🦋
بزار بگم چ اتفاق وحشتناکی هز موقع تاپیک میری میگن فیکی چیشد؟میرفتس تاپیک همه پشت سرت فحش میبستناینکه ...

نی نی سایت همینه دیگه.حالا یه مدت کوتاه همه جا بحث توعه بعد همه یادشون میره و عادی میشه همه چی

آرامشت از همه چی مهمتره🤍

چی شد تهمت زدن بت؟

اره😂😂😂😂

نشد دیگه

فیک نشدم ..

حیف شد

وقتی خدا تنها شد "انسان " را آفرید یا زمانی که انسان تنها شد "خدارا آفرید " ؟✍️‌‌ملتی که شادی‌هایشان را در مقابل بهشت فروختند قابل احترام نیستند، بلکه قابل ترحم‌اند... هیچوقت مرد کسی را قرض نگیریداو كه به ديگری خيانت كرده به شما نيز خيانت می کند مردها دلباخته كسی هستند كه عشق رابه آنها ياد داده است پس تظاهر به علاقه به شما فقط هوس است..  تکه نانم را الان میخواهم نه در بهشت🖤 تو سونامی من هستی ❤️🌊

بمیرمممم برات احساس غریبی کردی؟ 😂😂😂😂

😱😱🤣🤣احساس خطر کردم من الان به یکی از شماها فحش خیلی دادم واسه شوخی درد و دل کردم شرط بندی کردیم کدومتون بود🤣🤚🏻

(میدونم تویی با اون تاریخ عضویتت🤣)

رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍

اره 💔مثل انه که میگفتن مرده و زایمان و اینا الکیه

یه مشت علافن بخدا

یکی مثل کاربر نجلا و گربه ملوس ک همرو مسخره کرده بود و همه طرفدار فابیرکشون بود خوبه حتماااتتتتت

بخدا کسی از ترس کاربرا نمیتونست ب این کاربرای دروغگو بگه بالا چشمت ابروعه

........... اگه بدون ما میصرفه،سود کن‌‌‌‌‌‌‌

ها تو کی هستی😐@نگو_پشمام_بگوچه_جالب این کیه پس😐من الان با کدومتون دوست بودم😐

😂😂😂

اون کاربر بعد از اینک من کاربری زدم ، اسم منو ک دید اسمشو شبیه من کرد، اگ دقت کنی کاربر 99 هست و اون موقع این جمله وایرال نبود 

البته نمیگم مشکل داره در کل میگم

خانم مهربونی هم هستن

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    
عزیزم آب ریخته جمع نمیشه ک حداقل برو ی هفته دیگه بیا اینا رو بگو الان هر چی بگی بدتر میشه..

خودشون میگن بخشیدن شما کشش میدید 

یه عددنومزد دارم که تمام منه:)🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر....اگه مقدوره برای حاجتم صلوات بفرستید 🦋
شما گفتید که امکان نداره 3 مدرک درسته؟

ببین انه من باورت داشتم‌و میدونستم برات شایعه درست کردن ،همینا رم نیاز نبود بزاری

اینا سواد ندارن نمیدونن میشه

منم مامامم ۳ مدرک داره 

چیزی نمیدونن فقط انگ فیکی به ادم میچسبونن

ولشون کن........

پنج اصل جاودانه در هستی وجود داره که گریزی از اون نیست؛اگر ما این پنج اصل رو بپذیریم.تاب آوریمون در زندگی بالاتر میره.       اصل اول : هیچ چیز در این دنیا پایدار نیست .                                    اصل دوم : رنج بخش جدایی ناپذیر زندگیه .                                اصل سوم : همه ی تصمیم ها و کارها ؛ گاهی اوقات اونطوری که ما میخوایم پیش نمیره .                                                                 اصل چهارم : زندگی گاهی اوقات با ما غیر منصفانه رفتار میکنه.             اصل پنجم : دوستان ، آشنایان و اطرافیان گاهی اوقات با ما نامهربانانه رفتار میکنن.                                                                               اگر ما این پنج اصل رو بپذیریم ، در هنگام مواجه شدن با فقدان ، کمتر آسیب میبینیم(:🤍

اسی چقد قشنگ صحبت میکنی و صدای نازی داری

اصالتا کجایی هستی؟

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    
😱😱🤣🤣احساس خطر کردم من الان به یکی از شماها فحش خیلی دادم واسه شوخی درد و دل کردم شرط بندی کردیم ...

کجا اومدی درد و دل و شرط بندی؟؟؟ 😂😂😂😂😂

پروفایلمو ببین بعد بشناس🥲🥲🥲🥲

........... اگه بدون ما میصرفه،سود کن‌‌‌‌‌‌‌