2777
2789
عنوان

کاربر آنه دختر پاریسم در رابطه با عکس فیک

| مشاهده متن کامل بحث + 22583 بازدید | 1340 پست
من یمدت مثل شما بودمیعنی یمدت طولانیاما الان چند وقتی هست از خودم بشدت راضی ام وحالم باخودم خوشهتراپ ...

من یه مدت خوب شده بودم

باز برگشته

الان میرم تراپی و دارو مبخورم فعلا

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عشقی💖

عزیزدلی

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋
تف تا الان نشناختی من کی بودم با پروف میشناسی؟؟پروفو برداشتم چون درخواست تعلیق دائم دادم به نی نی یا ...

بعد اونوقت من دلم تنگ میشه چی؟ 

دکتر زنان برواحتمالا تنبلی تخمدان داریپریودی من نامنظمه بشدت و خیلی کوتاههتوهم برو احتمالا از اونه

اره چند نفر تو همین سایت بهم گفتن مشکل از هورموناته

امیدوارم از همون باشه

ساکت در پیله‌ی خویش به فکر پروانه شدن🦋🫧
یعنی میگی پیگیر نباشم و حساسم ...نمیدونم

ببین اگه تازه عمل کردی که خب باید یکی دو سال صبر بکنی تا قشنگ جا بیفته ولی اینکه بگی ۱۰۰ بینی هر دو طرفش متقارن می‌شه نه اصلاً غیر ممکنه بهترین جراح‌های دنیا همین کارو نمی‌تونن انجام بدن سمت چپ و راست بدن هم اصلاً با همدیگه فرق می‌کنند اینکه دیگه بینیه حتی به بینی آدمای معمولی هم نگاه بکنی اونایی که بینیشون خوشگله و ایرادی نداره و جراحی نکردن هم حفره‌های بینی‌شون متفاوته اگر حفره بینید یه کوچولو فرق می‌کنه یا مثلاً وقتی می‌خندی شکلش عوض میشه با اون یکی فرق می‌کنه به نظر من حساس شده چون مال منم همینجوریه وگرنه دیدی تو ظاهر مال من خیلی خوبه 

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
میدونی مشکلم همینهمن خداروشکرررر تو زندگیم مشکل بزرگی ندارمهمون دغدغه های معموله ولی یه وقتایی عمیقا ...

اها انشالله حال دلت خوب باشه وهمیشه شاد باشی 

منم همیشه ته قلبم یه حسرت هست بعد از یه خوشبختی وخوشحالی عمیق اتفاقی برام افتاد که اون غم همیشه تو دلم موند 💔

اها انشالله حال دلت خوب باشه وهمیشه شاد باشی منم همیشه ته قلبم یه حسرت هست بعد از یه خوشبختی وخوشحال ...

عزیزم☹️🥺

امیدوارم حال دلت خوش باشه ازین به بعد

من یه مدت خوب شده بودمباز برگشتهالان میرم تراپی و دارو مبخورم فعلا

بله برمیگرده مدام🙃

وهیچ چیز اندازه افسردگی اذیت کننده نیست

درد وحشیه بی زبون

امیدوارم عالی باشی عزیزم❤️

عزت نفس برای انسان غوغا میکند...
ببین اگه تازه عمل کردی که خب باید یکی دو سال صبر بکنی تا قشنگ جا بیفته ولی اینکه بگی ۱۰۰ بینی هر دو ...

س ساله عمل کردم ....نمیدونم ی بار رفتم پیشش خودش گفت باید استخونه بینیت سوهان کشی بشه 

کمی رکم تو ببخش .... 

س ساله عمل کردم ....نمیدونم ی بار رفتم پیشش خودش گفت باید استخونه بینیت سوهان کشی بشه

خب چرا انجام ندادی 

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
بعد اونوقت من دلم تنگ میشه چی؟

حال دلم خوب نیست اینجا 

دروغ چرا همیشه نه 

ولی یه عده خیلی خیلی ادمو ناراحت میکنن ماها آدمیم ربات نیستیم که گاهی دل آدم میگیره میشکنه

به خودم بگن نه هاا 

ولی خیلی ظلمه به بچه و پدر و مادر آدم فحش بدن و توهین کنن و نفرین 

۷ ساله تو سایتم ۳۴ سالمه یه بارم نشده اینطور باشم و متقابلا دوست دارم باهام همینطور رفتار بشه نه اینکه فحش کشی بشم به دلیل اینکه نظرم فرق داره تو تاپیکا

بله برمیگرده مدام🙃وهیچ چیز اندازه افسردگی اذیت کننده نیستدرد وحشیه بی زبونامیدوارم عالی باشی عزیزم❤ ...

بیماری های روحی خیلی ازار دهنده ان.... 💔

همچنین جانم