2777
2789
عنوان

کاربر آنه دختر پاریسم در رابطه با عکس فیک

| مشاهده متن کامل بحث + 22582 بازدید | 1340 پست
عزیزم فیبمم گذاشتم خیر عرب نیستم ولی قرار نیست مجازی باشم یا نباشم؟

آنه فیلمتو منم ببینم

.. ص۪۪۫۫ا۪۪۫۫حِ۪۫ب۪۫ ضَ۪۫ـ۫ـ۪ࢪَ۪۫۫با۪۫ن۪۫۫ قَ۪۪۫۫لبَ۪۫م۪۫۫ۍ۪۪۫ د۪ل۪۪۫۫بــ۪۫۫ـ۪۪۪۫۫ــꔚ۪۪۪۫ـ۪۫ـ۪۪ــ۪۫ࢪ۪۫..❥︎ ️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگ فیک نیستیی عکسی بده ک توش داری لبخندمیزنیتو عکسم انگشت کوچیکتوگذاشتی رو ابروتواینکه موهاتم ی وری ...

ثابت کرد گلم فیلم فرستاد و توش صحبت کرد

یه عددنومزد دارم که تمام منه:)🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر....اگه مقدوره برای حاجتم صلوات بفرستید 🦋
چه لهجه جالبی داریناهل کجایین؟

لهجه من😂😂😂😂

تبریز گرفتم 

اردبیل گرفتم 

وقتی خدا تنها شد "انسان " را آفرید یا زمانی که انسان تنها شد "خدارا آفرید " ؟✍️‌‌ملتی که شادی‌هایشان را در مقابل بهشت فروختند قابل احترام نیستند، بلکه قابل ترحم‌اند... هیچوقت مرد کسی را قرض نگیریداو كه به ديگری خيانت كرده به شما نيز خيانت می کند مردها دلباخته كسی هستند كه عشق رابه آنها ياد داده است پس تظاهر به علاقه به شما فقط هوس است..  تکه نانم را الان میخواهم نه در بهشت🖤 تو سونامی من هستی ❤️🌊

اسی واقعا خوشگلی. 

به کسایی هم که بهت میپرن اهمیتی نده یا از سر حسادته یا کلا لذت می برن از این کار

لطفا اگه کات کردی یا طلاق گرفتی یا رابطه ای رو گذروندی تاپیک هامو نگاه کن امیدارم برات مفید باشه🌟✨️🩵🩷
اگ فیک نیستیی عکسی بده ک توش داری لبخندمیزنیتو عکسم انگشت کوچیکتوگذاشتی رو ابروتواینکه موهاتم ی وری ...

هرچند ب من ربطی نداره فیک باشی حتی نمیشناسمت

ولی اگ ب کابرا احترام میزاری و واقعا فیک نیستی

بااین کار میتونی جلوی هرحرفیو ببندی

به خدا مهم نیست برا کسی فیک هستید یا نه فقط یه آدم علاف میره دنبال این کارا ببین طرف فیک یا نه

این حرفتون رو اصلا جالب نیست بعضی ها با داستان های خیالبافی و مسخرشون بقیع رو بلانسبت خر فرض میکنن کلی کاربر از وقتشون میزارن و برای اون فرد تایپ میکنن و بهش راه کار میدن بعد یهو میبینی اون طرف فیک بوده

کاربر جدید نیستم کاربری قبلیم تعلیق شد.یاد بگیرین چه اینجا چه در دنیای واقعی به کسی نگین  خوش بحالت این کلمه پر از انرژی منفی هست . یاد بگیرین توی تاپیک هایی که حس خوب دارن پارازیت نباشید حس بدتون رو توی اون تاپیک نگید. 

مگه فیلم نفرستاد دیگه

🕳گُم‌شُده‌دَر،جَنگَلِ‌مَتروکه‌ی‌اَفکار!...
لهجه ات کجاییه؟چه بامزه اس

فکر کنم اردبلیم 

بابام تبریزیه مامانم اردبیل 

وقتی خدا تنها شد "انسان " را آفرید یا زمانی که انسان تنها شد "خدارا آفرید " ؟✍️‌‌ملتی که شادی‌هایشان را در مقابل بهشت فروختند قابل احترام نیستند، بلکه قابل ترحم‌اند... هیچوقت مرد کسی را قرض نگیریداو كه به ديگری خيانت كرده به شما نيز خيانت می کند مردها دلباخته كسی هستند كه عشق رابه آنها ياد داده است پس تظاهر به علاقه به شما فقط هوس است..  تکه نانم را الان میخواهم نه در بهشت🖤 تو سونامی من هستی ❤️🌊

یه دفعه معروووف میشی خوبه امتحان کنیم 😅🤦😂

بابا اینجا زود از همه چی داستان درست میکنن

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!