2777
2789
عنوان

کاربر آنه دختر پاریسم در رابطه با عکس فیک

| مشاهده متن کامل بحث + 22583 بازدید | 1340 پست
چرا داره دیگ فک کنم ذهنت بهم ریخت .دماغم ک ایراد داره .خیلیم داره

ببین شنیدم میگن دکتر محمدعلی اکبری یا علی محمد اکبری همچین چیزیه اسمش تهرانم هستش تو کار ترمیمی خیلی خوبه من پیش اون جراحی نکردما ولی تعریفشو خیلی شنیدم بینی من خیلی خوب جراحی شده ولی دکتر من متاسفانه دکتر خیلی ریسکی هستش من اصلاً معرفیش نمی‌کنم به کسی دوست خودم رفت پیشش نابود شد بینیش

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم لطفا یه بار دیگه هم ازش بخواه

نی نی سایت یه وقتایی درسای خوبی به آدم میده

من به شخصه یاد گرفتم هیچپوقت زود قضاوت نکنم

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋
حداقل تا تاپیک تعطیل نشده نفری یه دونه عکس از خودتون بزارید ببینیمتون 😁😁

😂😂😂😂

وقتی خدا تنها شد "انسان " را آفرید یا زمانی که انسان تنها شد "خدارا آفرید " ؟✍️‌‌ملتی که شادی‌هایشان را در مقابل بهشت فروختند قابل احترام نیستند، بلکه قابل ترحم‌اند... هیچوقت مرد کسی را قرض نگیریداو كه به ديگری خيانت كرده به شما نيز خيانت می کند مردها دلباخته كسی هستند كه عشق رابه آنها ياد داده است پس تظاهر به علاقه به شما فقط هوس است..  تکه نانم را الان میخواهم نه در بهشت🖤 تو سونامی من هستی ❤️🌊

یه روز که برگشته بودی بعد قضیه اون تاپیک جنجالیت ریپلایت کردم و گفتم خوش برگشتی امیدوارم من بعد با د ...

ممنون 

لطفا باهاش صحبت کنید نمیخوام یکی ازم دل چرکین باشه 

یه عددنومزد دارم که تمام منه:)🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر....اگه مقدوره برای حاجتم صلوات بفرستید 🦋
نی نی سایت یه وقتایی درسای خوبی به آدم میدهمن به شخصه یاد گرفتم هیچپوقت زود قضاوت نکنم

اونایی که منو قضاوت کردن یه ماه پیش قضاوت نبود؟

یه عددنومزد دارم که تمام منه:)🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر....اگه مقدوره برای حاجتم صلوات بفرستید 🦋
استارتر خیلی زیبایی

الکی؟

😂😂😂😂

فیکما

وقتی خدا تنها شد "انسان " را آفرید یا زمانی که انسان تنها شد "خدارا آفرید " ؟✍️‌‌ملتی که شادی‌هایشان را در مقابل بهشت فروختند قابل احترام نیستند، بلکه قابل ترحم‌اند... هیچوقت مرد کسی را قرض نگیریداو كه به ديگری خيانت كرده به شما نيز خيانت می کند مردها دلباخته كسی هستند كه عشق رابه آنها ياد داده است پس تظاهر به علاقه به شما فقط هوس است..  تکه نانم را الان میخواهم نه در بهشت🖤 تو سونامی من هستی ❤️🌊

😂😂😂😂

والا

یه ساعت و نیمه تو تاپیکم حداقل دو تا دونه عکسم ببینم برم دیگه

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
اونایی که منو قضاوت کردن یه ماه پیش قضاوت نبود؟

در جریان نیستم اونو

کلی گفتم

اگه اونام قضاوت کردن بله کارشون بد بوده

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋
ممنون لطفا باهاش صحبت کنید نمیخوام یکی ازم دل چرکین باشه

نمیخوای ولی خواسته ناخواسته تو تاپیک هات خیلی را متهم کردی و توهین کردی 

بزار زمان بده یکم آروم بشه 

شاید استیکر خنده میزاره ولی واقعا ناراحته درکش کن لطفا 

در جریان نیستم اونوکلی گفتماگه اونام قضاوت کردن بله کارشون بد بوده

بی زحمت از استارتر شما هم از طرف من معذرت خواهی کن تا بیخیال شه