2777
2789

چند خونه انورترمون تازه امدن. ی دختر تقریبا ۴ ساله دارن

یعنی باورتون نمیشه وقت و بی وقت تو خیابونه..خونه همه کسم میره البته اگه بچه داشته باشن🥴🥴🥴

من بچه هام دم در نمیمونن اگه بمونن هم همیشه ی نفر پیششونه

بعد یکی دو روزه.ک بچه هام فهمیدن ک ک مثل این دختره میتونن دم در بمونن..رفتن و اون دختره اورد خونمون تعجب کردم..سریع بردمش بش گفتم ک اول باید بره از مامانش اجازه بگیره 

الان دو ساعته ک اینجاست..دو بار فرستادمش خونشون و برگشته

حالا مادر شوهرم گفت ک بهش رو نده..مامانش ادم بیخیالیه و اصلا دنبال بچش نمیگیرده و سراغش نمیگیره

راست میگفت چون قبلنم میدیدم سر ظهرم خودش تنها تو خیابونه و گوشواره طلا هم داره

عجب🥴🥴🥴🥴🥴🥴

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نسل این ادما نه تنها منقرض نشده بلکه بیشتر هم شده. بیا توی کوچه ی ما از این نسل فت و فراوون ریخته. با اینکه محل زندگیمون خوبه ولی چند تا همسایه با این طرز فکر داریم، مهموناشون هم میاند توی کوچه، اعتراض هم کنیم طلبکار میشند.

2805
این آدما شعورشون از حیوون کمترهادم پشت کوهی هم میدونه ممکنه صدتا بلا سر بچه بیاداز دزدی و ادم ربایی ...

اون اتفاقات یه بحث هستش اون مزاحمت برای بقیه هم یه بحث دیگه.‌ من نمیدونم وقتی نمیتونند بچه شون را توی خونه نگه دارند و حتی خودشون زیر بار بچه شون نمیرند چرا به بچه دار شدند؟؟ چرا به تولید مثل ادامه میدن😭