2777
2789
عنوان

آیا دختر و پسر نباید همسن باشن

276 بازدید | 22 پست

به نظرتون میشه دختر و پسر همسن باشن ؟   آخه پسر تا شرایطش جور بشه  بیشتر طول می کشه   و اینکه میگن دخترا زودتر عقلشون رشد می کنه 

اگر ارتباطشون تا زمانی که پسره به شرایط مناسب برسه   طول بکشه  مشکلی داره ؟

بستگی داره به اخلاقشون 

مثلا دوتا سی ساله انگار دختره کامانشه... 

لطفاااا کلایک نکنید 🌼با افتخار تــــرکم ✌🏿❤کیــم نبلِر کیــم نَچکِــر🤍📍قد کشیدن های ما پاداش جان فرسودن است. 🕊این روزا میگذره دلم آروم میگیره یه روزی میرسم به اون روزی که میخوام✨(۱۴٠۳/۶/۵)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرم پسر 25 ساله اندازه دختر 20 ساله میفهمه ینی 5 سال تفاوت عقلی دارن متوجه شدی؟ 

البته این برا همه صدق نمیکنه 

اگر زنان از روی غیرت قتل ناموسی انجام میدادند، مدتها بود نسل مردان منقرض شده بود... 

دخترا اصولن زودتر به بلوغ عقلی میرسن بلعکس پسرا تا 30 سالگی هنو تکلیفشون با خودشون معلوم نیست برا همین میگن با این بچه مچه ها دوست نشین 

پسر قشنگم🐣 جوری بزرگت میکنم که فکر نکنی چون پسری میتونی هر غلطی دلت خواست بکنی☺️🫶

به نظرم اگه پسر به بلوغ فکری رسیده باشه خیلی هم خوبه چون هر دو در یه سطح از زندگی هستن و میتونن تجربیات بهتری داشته باشن

لعنت بر هر کی که درخواست دوستی بده  زیاد هم مخالفت نکن باهام حوصله ندارم👻🌱

2810