2777
2789

بور نیستاااا اما سفییییید غلیظه 

یعنی هنگ کردم  من پسر برنز دوست داشتم بانمک  باشه و خونگرم

این خیلی سفیده همیشه با خودم میگفتم مرد برنزش خوبه زن باید دو درجه پوستش از اقاش روشن تر باشه 

ولی چرا خدا برا ما برعکس زد 

با اینکه سفید کننده زده بودم دستام بازم در برابر اون پوستم زیتونی بود 🥲 

مشکلی پیش نمیاد در این بابت؟؟؟ 

مثل سفید برفی میموند  من پوستم گندمی موی فر چشام درشت خیلی ذوق کرد گفت چشم ابرو مشکی هستی 

من انقد زورم میومد🥲😂

ممنون میشم برا ارامشم صلوات بفرستی دوستان نینی سایتی  سرحرفم با اوناییه که کافیه یه تاپیک بزنی میان میگن خوشبحالت سطح دغدغتو ، یاچه فکرایی میکنی. گلم اینجا نینی سایته بدبخت خونه که نیست بزار راحت باشیم لدفا...اعتراف میکنم کاربری دیگری دارم😁

از همون. بچگی ارزو داشتم بور باشم اما مشکی غلییظ شدن چشام و ابروهام 🙄😂

ممنون میشم برا ارامشم صلوات بفرستی دوستان نینی سایتی  سرحرفم با اوناییه که کافیه یه تاپیک بزنی میان میگن خوشبحالت سطح دغدغتو ، یاچه فکرایی میکنی. گلم اینجا نینی سایته بدبخت خونه که نیست بزار راحت باشیم لدفا...اعتراف میکنم کاربری دیگری دارم😁

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره مثل برف مثل گچ سفییییییییید ولی اصلا جذابیتی نداشتن

درمورد شماهم نه چرا باید مشکلی پیش بیاد وقتی تو رو همینجوری که هستی دوس داره

https://daigo.ir/secret/1706526649//زمین گرده و کارما کاربلد...

چقدر خودشو قشنگ تعریف کردی

واقعا زیبا بود 😂 هنگ کردم خوشش از من میاد 

ایشون باید شیره انگور و برگه آلو زرد آلو زیاد بخوره تا رنگ و رو پیدا کنه

اتفاقا موهاش مشکیه ابروهاشم همینطور 

فقط سففففیده 

برعکس من فرفریه چش درشت 

اگه یه روز بها نگه سیاه سوخته نه مشکلی نداره

😂😂😂  وای 

سفید مگه بده؟ چرا باید بخواد خودشو تغییر بده..

نه عزیزم

اتفاقا من و بچه هام هم سفید هستیم

ولی بعضی ها بیش از اندازه سفید بی‌رنگ و رو هستن

از اون جهت گفتم

رنگش که تغییر نمیکنه از سفید به سبزه

فقط از حالت رنگ پریدگی در میاد و جون دار میشه 

2810