2777
2789
عنوان

تنهایی میتونم بیام تهران برای کار

| مشاهده متن کامل بحث + 512 بازدید | 52 پست
من خودم کلا اهل دوستی با پسر نیستم اصلا اصلا مثلا اززاین لحاظ خیالم راحتع ک خدایی نکرده بیام اونجا و ...

انقدام هرکی هرکی نیست که بدزدن و ... 

این همه آدم داره اینجا زندگی می‌کنه و کار می‌کنه 

کسی از زندگیت خبر نداشته باشه اصلا بهت نگاه. هم نمیکنه 

چه برسه بدزده و ..... چیزای دیگه ! 

آقا هستم ، تاپیکام در راستای افزایش آگاهی و پرورش افکار هست 🙏 ممنون میشم نظراتتون رو به اشتراک میذارید 🙏نظرات موافق باعث خوشحالی بنده میشه ، نظرات مخالف باعث پیشرفت بنده میشه 🌹
اسی توهم ترسیدی🤣🤣🤣🤣😔😔😔😔

قبلا زیاد دیدم از شهرستان رفتن تهران و به راه های خوبی کشیده نشدن و برای خودشون شدن یپا خلافکار 

برای همین ترس دارم و‌میخوام با احتیاط جلو برم و همچیو بسنجن

به هیچ خدایی بجز خواب اعتقاد ندارم🌞                                 درخواست دوستی ندید ، ممنون🍂

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ن مثلا سمت جنوب که نه ولی همون شمال شهر تهران کار پیدا کنیم مثل پرستاری کودک یا ...وگزنع من تو کلیپ ...

درخواست میدم دوست داشتید قبول کنید صحبت کنیم

به هیچ خدایی بجز خواب اعتقاد ندارم🌞                                 درخواست دوستی ندید ، ممنون🍂

تهران زندگی میکنی؟؟اونی ک ساکن تهران باشه میدونه خطرناک ینی چیتهران با همه ایران متفاوته

ن تهران نیستم 

شما هم تو گوشی هزارتا اسکرین شات دارین ک هیچوقت نمیخونیدش ... توی اینستا کلی پست ذخیره کردین ولی یبارم بهش سر نزدید یا فقط من اینطورم  😑😐 سنگین ترین عمل در روز قیامت صلوات بر حضرت محمد ص و خاندانش هستش حتی اگ وقتم تو این سایت گاهی تلف شده ولی همراه نی نی سایتی ها ترازوی عمل خوبم سنگین تر شده با صلوات پی در پی فرستادن 😁چ فرهنگ خوبی داره اینجا ....حالا ی صلوات منو مهمون کنید تشکر 😜علت انتخاب پروفایلم اینه ک در روز شهادت حضرت رقیه عضو اینجا شدم هیچ چیز این دنیا اتفاقی نیست شاید هزاران درس ازینجا گرفتم
2804
ن مثلا سمت جنوب که نه ولی همون شمال شهر تهران کار پیدا کنیم مثل پرستاری کودک یا ...وگزنع من تو کلیپ ...

همینطوره 

شمال شهرم باید بلخره ی لوکیشن نزدیک ب کارت پیدا کنی بری بیای باید بتونی با همه رفتاری کنار بیای اگر هم بخای پرستار ساکن در منزل باشی ینی ۲۴ ساعته باشی دیگ قید بیرون و گردش باید بزنی 

ما در پی روزی و اجل در پی ما میتازد
قبلا زیاد دیدم از شهرستان رفتن تهران و به راه های خوبی کشیده نشدن و برای خودشون شدن یپا خلافکار برای ...

عزیزم،  خانواده ات شاید مخالف شما حرف بزنن ،ولی هرچه باشند پدرو مادرت هستند ،امن ترین جای دنیا خانواده است ، اگر میخوای درآمد داشته باشی تو شهر خودت باش ، جای دیگه حلوا خیرات نمیکنن ، خیلی سخت میگذره بهت ،مخصوصا که سن ات کم هس و گرم و سرد روزگار رو نچشیدی ، از شهر خودت تا میتونی تجربه کسب کن . 

خدایا شکرت.
عزیزم، خانواده ات شاید مخالف شما حرف بزنن ،ولی هرچه باشند پدرو مادرت هستند ،امن ترین جای دنیا خانوا ...

فک میکنید فقط ی بحث سادست که میخوام قهر کنم برم؟😄

ی خانواده از هم پاشیده با سابقه و گذشته افتضاح بدرد من نمیخورن 

در حال حاضر خطرناک ترین جا کنار اینا بودنه

فک میکنید فقط ی بحث سادست که میخوام قهر کنم برم؟😄ی خانواده از هم پاشیده با سابقه و گذشته افتضاح بدر ...

چی بگم ، هرجور صلاح میدونی ، اما مراقب باش ، دنیا همه جا گرگن ، تهران و ...... نداره . خیلی باید مراقب باشی و پاک 

خدایا شکرت.