من خودم کلا اهل دوستی با پسر نیستم اصلا اصلا مثلا اززاین لحاظ خیالم راحتع ک خدایی نکرده بیام اونجا و ...
انقدام هرکی هرکی نیست که بدزدن و ...
این همه آدم داره اینجا زندگی میکنه و کار میکنه
کسی از زندگیت خبر نداشته باشه اصلا بهت نگاه. هم نمیکنه
چه برسه بدزده و ..... چیزای دیگه !
آقا هستم ، تاپیکام در راستای افزایش آگاهی و پرورش افکار هست 🙏 ممنون میشم نظراتتون رو به اشتراک میذارید 🙏نظرات موافق باعث خوشحالی بنده میشه ، نظرات مخالف باعث پیشرفت بنده میشه 🌹
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
تهران زندگی میکنی؟؟اونی ک ساکن تهران باشه میدونه خطرناک ینی چیتهران با همه ایران متفاوته
ن تهران نیستم
شما هم تو گوشی هزارتا اسکرین شات دارین ک هیچوقت نمیخونیدش ... توی اینستا کلی پست ذخیره کردین ولی یبارم بهش سر نزدید یا فقط من اینطورم 😑😐 سنگین ترین عمل در روز قیامت صلوات بر حضرت محمد ص و خاندانش هستش حتی اگ وقتم تو این سایت گاهی تلف شده ولی همراه نی نی سایتی ها ترازوی عمل خوبم سنگین تر شده با صلوات پی در پی فرستادن 😁چ فرهنگ خوبی داره اینجا ....حالا ی صلوات منو مهمون کنید تشکر 😜علت انتخاب پروفایلم اینه ک در روز شهادت حضرت رقیه عضو اینجا شدم هیچ چیز این دنیا اتفاقی نیست شاید هزاران درس ازینجا گرفتم
ن مثلا سمت جنوب که نه ولی همون شمال شهر تهران کار پیدا کنیم مثل پرستاری کودک یا ...وگزنع من تو کلیپ ...
همینطوره
شمال شهرم باید بلخره ی لوکیشن نزدیک ب کارت پیدا کنی بری بیای باید بتونی با همه رفتاری کنار بیای اگر هم بخای پرستار ساکن در منزل باشی ینی ۲۴ ساعته باشی دیگ قید بیرون و گردش باید بزنی
قبلا زیاد دیدم از شهرستان رفتن تهران و به راه های خوبی کشیده نشدن و برای خودشون شدن یپا خلافکار برای ...
عزیزم، خانواده ات شاید مخالف شما حرف بزنن ،ولی هرچه باشند پدرو مادرت هستند ،امن ترین جای دنیا خانواده است ، اگر میخوای درآمد داشته باشی تو شهر خودت باش ، جای دیگه حلوا خیرات نمیکنن ، خیلی سخت میگذره بهت ،مخصوصا که سن ات کم هس و گرم و سرد روزگار رو نچشیدی ، از شهر خودت تا میتونی تجربه کسب کن .