2777
2789

من توان کثیف کاری کبابی رو‌ندارم تو قابله با یه لیوان اب میپزم ابش خشک شد با کره تفت میدم.خوبه یا اون اثر وزن گیری حتما برا کبابیه؟

فقط 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کبابی بهتره ولی کلا پروتئین خوبه

وای منم چقدر گوشت خوردم واسه وزن

زیاد حرص نخور ولی

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فقط من نمی‌فهمم چی میگه ؟

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ...

هرجور بخوری خوبه اگرم کبابی دلت مخواد ازبیرون بگیر

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

وای الان فهمیدم چقدر فارسیم ضعیف شده  

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ...

طبق نتیجه گیری من وزن گیری جنین بیشتر به جفت بستگی داره تا خوراک مادر،ممکنه مادر زیاد نخوره وبچه وزنش خوب بشه وممکنه هم مادر هرچی میخوره خودش فقط چاق بشه وبچه کوچولو بمونه

تاثیر داشت؟

آره ولی نه اونقدر

بعد تولد خیلی تپل شد چقدر من الکی حرص خوردم

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟

فکر نکنم نیاز به اینقدر وسواس باشه 

تو تابه ی گریل هم میتونی روی گاز درست کنی یا توی توری کباب روی گاز  

مادرجونم میگفتن  ابپز نشه و موادش داخل خود گوشت بمونه و وارد آب نشه برای همین کباب بهتره

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
2810