2777
2789
عنوان

مامان دختره گفته بیاید شهرمون

319 بازدید | 18 پست

سلام بچه ها مامانم یه هفته پیش یه دختری رو تو خیابون میبینه میگه خیلی خشگل بوده فلان ازش خوشش اومده شمارشو گرفته واسع داداشم که فهمیدیم تهران دانشجوعه و درس میخونه این دختره شهرشون با تهران ۵ ساعت تقریبا راهه حالا مامانم گفت به مامانش که آخر هفته دخترت با خودت یا اگه خودتون نمیاین یکی از دوستاش بیان کافه ای جایی که با داداشم صحبت کنه بعد مامانش گفته نه اول پسرتون باید بیاد شهر ما(۵ساعت راهه تا شهرشون) با پدرش صحبت کنه اگه پدرش پسندید اجازه میدیم دخترمون ببینید من میگم خیلی جدی گرفتن قضیه رو بیخیالش بشیم بنظرتون حق دارن چنین خواسته ای داشته باشند یا نه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله حق داشته 

خواستگاری آداب داره ینی چی برن تو کافه بشینن؟!!!! 

خیلی متشخصانه زنگ میزنید و اجازه برا خواستگاری میگیرید و میرید

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          

اولا که ازدواج با راه دور اشتباه کمی.دوما برادر شما خواستگاره ها احساس نمیکیند یکم زیاده خواهید بد نگذره.

شما خواستگارین اونا بیان .بهرسم ادب شما اگر کسی رو میخواید باید برید

می روند ؟!فدای سرتمیمانند؟خوش به حالشان که لحظه هایشان با تو ثبت می‌شود!....آسمون همیشه متعلق به توئه،این تویی که انتخاب می‌کنیمثل یه پرنده پرواز کنی یا مثل یه ستاره بدرخشی ✨
شماشوخی گرفتید مگه؟دختر مردم مسخره ی شما نیستمامانت هر دختر خوشگلی توخیابان ببینه خواستگاریش میکنه؟

منم بخدا راضی نیستم میگه خیلی به دلم نشسته چی بگم دیگه من

بله دقیقا ما هم همینکار میکنیم. همینطور که مادرشما دختر ایشون رو دیدن و پسندیدن . پدر دختر خانم هم حق دارن قبل خواستگاری رسمی اقا پسر رو ببینن و بپسندن. 

فقط چون راهشون دوره برای شما سخت به نظر اومده. 

2810