2777
2789
عنوان

بچه هام خیلی سر و صدا میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 244 بازدید | 25 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچها تو یه سنی این شیطونی هارو دارن زیاد گیر بهشون نده اینا هی بیشتر لج میکنن ، مدرسه نمیرن خسته بشن ...

بزرگه مدرسه میره آره بیشتر میگم نقاشی بکشید

آقایون به هیچ وجه تو تاپیکای من شرکت نکنند 

بچه منم همینه 

ولشون کن بزار بازی کنن هرکی ناراحته جمع کنه بره🤣😂

ولی دور از شوخی واسه بچه ی پسر طبیعیه 

از دورنگی هایِ مردم خَسته ام ، حَق با تو بود ؛ باده پنهان دَر قبا دارند و قران دَر بغل...
من بچه هام و جایی که حوصله ندارن نمی برم مثلا همین مادرشوهرم آنقدر نبردم که شوهرم دیگه عادت کرده

مام اصلا زیاد اینجا نمی‌آییم بیشتر مادر شوهرم خونه ی ماست تاپیک هاشم هست چه اون بیاد چه ما بریم حوصلشون رو نداره 

ماشاءالله انرژی شون تموم نمیشه

من که دیگه شربت پدیا بست اسلیپ براش گرفتم شبا تا ساعت ۲ بیداره منم دیگه مغزم نمیکشه وقتایی که دیگه خیلی اذیت میکنه این شربترو بهش میدم میخوره یه ربع بعدش میخوابه

با وسیله خاصی بازی میکنن؟

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
بچه منم همینه ولشون کن بزار بازی کنن هرکی ناراحته جمع کنه بره🤣😂ولی دور از شوخی واسه بچه ی پسر طبیع ...

بخدا الان گرفتمش کوچیکه رو چنان زدمش 

مام اصلا زیاد اینجا نمی‌آییم بیشتر مادر شوهرم خونه ی ماست تاپیک هاشم هست چه اون بیاد چه ما بریم حوصل ...

من راه نمیدم جاری هام همین طور بهش رو نمیدن نهایتا یک ماه یه بار یه شام بیاد یعنی چی باید به تنهایی عادت کنن بیان سر جون ما غور بزنن تو هم چندبار اخم کن دیگه نمیاد

اینام ۸ و ۴

بزرگتر بشن بهتر میشن منم بچه م کوچیک بود یه جا بند نمیشد الان خیلی آروم شده 

متاهل و متعهد درخواست دوستی آقایون=رد و تحویل اسکرین شات درخواست به نی نی یار