2777
2789
عنوان

برای بچه ای که هرگز ندیدمش

| مشاهده متن کامل بحث + 1646 بازدید | 87 پست
نه هنوز مگه خونه میاد که بدونه فعلا هم ۵ ۶ ساعت طول می‌کشه تا اثر کردن اونچیزی که استفاده کردم بعدا ...

اره دقیقا 

بهش عذاب وجدان بده تا میتونی 

ولی نه با غر زدن و دعوا 

دعوا کنی عذاب وجدانش از بین میره 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیز بدون ک فقط تو تنها نیستی منم در ازدواج اولم دقیقا ذره ذره اینارو تجربه نکردم ....خدا بزرگه فقط ...

واقعا گریه امونم رو بریده حتی الآنم نیستش حتی الآنم تنهام گذاشته

یعنی چی؟بهدا منم تو همین شرایط البته صد برابر بدتر حتی من با دارو باردار شدم ودیگه هیچوقت ممکن حامله ...

عزیرزمین منم آرزوی دیدن دخترم الان ۱۳ سالشه هرگز ن دیدمش ن هیچی خبری ندارم حتی نمیدونم چ شکلیه باباش روز زایمانم فوت شد اونام گرفتنش و هرگز نشونم ندادن منم انقدر بعضی وقتا غصه میخورم ک آرزوی بچه ب دلم موند و حسرت اینو دارم ک بگم دخترم اونم بگ مامان بگم جااانم....ولی خب خدا اگ یک چیزی و از آدم بگیره حتما شک نکن چیز بهتری بهت میده ک جبرانش کنه 

این کارو نکن عزیزم تو حق نداری جون یه نفر رو بگیری خدا کریمه

کردم بخاطر خودش وگرنه من دوس داشتم مامان بشم نمی‌خوام بخاطر خودخواهی خودم یکی بدنیا بیارم که باباش عذابش بده 

ولی من نمیتونم تحمل کنم شوهر من درست بشو نیست الان منو قربانی خواهر مادرش می‌کنه فردا بچمو قربانی می ...

خب منظورت از اینکه تورو قربانی خواهر و مادرش میکنه یعنی چی یعنی به اونا توجه میکنه به تو نه مگه چیکار کرده

دیونه ای؟ این تصمیات احساسی که راه برگشتی نداره چیه اخه اه من شوهر خواهرم همینجوری بود بچه که بدنیا ...

تصمیم احساسی نبود ۳ هفته فکر کردم بهش ۳ هفته حرف زدم باهاش گریه کردم داد زدم جیغ کشیدم ولی درست نمیشع چکار کنم 

کردم بخاطر خودش وگرنه من دوس داشتم مامان بشم نمی‌خوام بخاطر خودخواهی خودم یکی بدنیا بیارم که باباش ع ...

اون خودخواهیه تو نبوده و نیس

اون خواست خداوند بوده

همه ما روز های بدی هم داشتیم که به لطف خدا حل شده و شاید همین الان هم درگیر مشکلاتی باشیم که اونم به لطف خدا حل میشه

این زندگی روزهای خوبش هزار برابر بیشتر از روزهای ناراحت کنندس 

فقط ما خیلی وقتا شاکر نیستیم

واقعا گریه امونم رو بریده حتی الآنم نیستش حتی الآنم تنهام گذاشته

دقیقاااااا میدونم چی میگی بخدا.....شوهر پسر مردمه خودتو بخاطرش نابود نکن هنو کلی راه داری ناراحت نباش غصه نخور ک وسط راه کم نیاری قربونت😘

خب منظورت از اینکه تورو قربانی خواهر و مادرش میکنه یعنی چی یعنی به اونا توجه میکنه به تو نه مگه چیکا ...

یعنی بدترین بلاها رو تو همین چند روز بخاطر خواهر مادرش سرم آورده خدا ساده خواهرش بهش بگه برو سر زنتو ببر میبرع 

باورت میشه به خونریزی افتاده بودم گفتم بریم دکتر نیومد رفت خواهر زاده شو برد دور دور 

باورت میشه من جلو چشمش یخچال جابجا میکنم نمیگه نکن ولی خواهرش دو سال پیش حامله بود رفته بودیم بیرون یه نوشابه دستش بود گفت تو ازش بگیرش سنگینه آخه من دردمو به کی بگم 

خیال کردم من حامله بشم هم.نقدر هوامو داره