2777
2789
عنوان

کاش میشد سوریه بازم امن و امان میشد

522 بازدید | 39 پست

شاید الان داعش نباشه داخلش اما خب تنش هست 

من 6 سالگی رفتم سوریه از حال و هوای حرما بگذره خیلی خفن بود پاساژا و هتل ها اما دلم میخاد یکبار دیگم شده برم حرم حضرت زینب 

ولادت حضرت زینب مبارک 

به امید روزهای خوش 💝

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سطح دغدغه تون فقط

آها یادش نبود باید فقط دغدغه مادرشوهر و خواهرشوهر داشت 

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...
دیگه سوریه هیچوقت درست نمیشه حیفش واقعا چقد آثار باستانی داشت خیلی قشنگ بود

من زمانی رفتم که امن و امان بود هنوزم باورم نمیشع چطور این همه هتل حرم بازار و پاساژ نابود شد 

به امید روزهای خوش 💝

چیشد که ب مغز کوچیکت رسید بیایی اینجا اینو بنویسی دغدغه من اصلا ربطی بتو نداره پس راتو بکش برو

درست صحبت کن مودب باش مغز شما کوچیکه که فکر نکرده حرف میرنی با عقل خودت به نظرت خاورمیانه میشه مثل قبل همه در صلح میشن 

آرزوی آزادی و صلح دغدغه ی کمی هست؟؟؟؟؟

ولشون کن من خودم آزادم مذهبی نیستم اما علاقه ام اینکه برم شهر های زیارتی گاهی حسی که من سوریه تجربه کردم هیچ جای دنیا نمیتونه بهم بده 

به امید روزهای خوش 💝

درست صحبت کن مودب باش مغز شما کوچیکه که فکر نکرده حرف میرنی با عقل خودت به نظرت خاورمیانه میشه مثل ق ...

اتفاقا خیلی سعی میکنم با آدمای مثل تو مودب باشم نمیشه برو بیرون پس 

به امید روزهای خوش 💝

2810