2777
2789
عنوان

دعوتی خونه دخترخاله نامزد⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 255 بازدید | 23 پست
شب اونجا نمون همون استایلی ک همیشه میزنی رو بزن چرا باید بخلطر دختر خاله ی نامزدن استایلتو عوض کنی؟

دخترخالش هم خیلی به خودش میرسه هم حالت دلبری داره نباید کم بیارم جلوش اصلا شده میرم آرایشگاه هزینه میکنم برا امشب 

متأهل 💍 همسر آقای مهندس 👷‍♂️ دانشجو حسابداری 👩‍🎓 کاش تو اینجا بودی 💔

والا نظرمو گفتم عزیزم تو خانواده ایرانی تو عقدم پشت سر عروس هزارتا حرف درست میکنن چه برسه به قبل عقد ...

ممنون عزیزم حق با شماست ولی خب ما زیاد سنتی نیستیم سر این چیزا 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دخترخالش هم خیلی به خودش میرسه هم حالت دلبری داره نباید کم بیارم جلوش اصلا شده میرم آرایشگاه هزینه م ...

عزیزم بخوای از الان با گارد پیش بری نسبت به خانواده همسرت به مشکل میخوری 

دخترخالش اولا ک متاهله 

دوما اگر متاهل نبود خیلی راحت میتونستن باهم ازدواج کنن و وقتی نکردن یعنی ک انتخاب هم نبودن 

پس لازم نیست رقیب ببینیش

عزیزم بخوای از الان با گارد پیش بری نسبت به خانواده همسرت به مشکل میخوری دخترخالش اولا ک متاهله دوما ...

ممنون عزیزم حق با شماست فقط جون قبلا دیدم ازشون میگم اگه مثلا سلام علیک یکم زیاده روی کردن به روی خودم بیارم منظورم دیگه میفهمی مثلا بیشتر از دست دادن (گزارش نزنه کسی لطفا)

نه گفتنو یاد داشته باش یا بگو به نامزت من الان معذبم لباستم فک میکنم کوتاه باشه قشنگتره کت کوتاه ب ...

دیگه گفتم میام نمیشه بزنم زیرش لباس هم موافقم 

عزیزم بخوای از الان با گارد پیش بری نسبت به خانواده همسرت به مشکل میخوری دخترخالش اولا ک متاهله دوما ...

اینو بخاطر این گفتم ک زن پسر خاله ی من 

منو رقیب میبینه با اینکه واقعا رابطه ما خواهر برادریه ولی  از همون اول روی من فیریک داشت 

منم دیگه فهمیدم ک اینجوریه اصلا با پسرخالم گرم نمیگیرم 

اون دفعه پسرخالم میگفت چرا تحویل نمیگیری 

گفتم خب زنت ی جوری برخورد میکنه ترجیح میدم  رابطمون رسمی باشه تا اینکه من باهات صمیمی باشم از اون طرف مدام جنگ و دعوا باشن 

لطفا سعی کن با خانواده همسرت رفیق باشی 

ما جومون خیلی صمیمیه خیلی راحت میتونستیم برای هم دوستای خوبی بشیم ولی با اون کاراش این پوئنا رو از بین برد

خودتو با بقیه مقایسه نکن سعی کن بهترین تیپ رو بزنی و خودت راضی باشی از استایلت بقیه چه اهمیتی دارن ؟

بحث اینه همون اول محکم باشم بگم من اینم تو بهترین حالت الانم

اینو بخاطر این گفتم ک زن پسر خاله ی من منو رقیب میبینه با اینکه واقعا رابطه ما خواهر برادریه ولی از ...

وای من نمیخوام اینجوری بنظر بیام حالا شوهر دخترخالش هم دوباره یکی پسرخاله دیگست این وسط من غریبه جمع اینام