2777
2789
عنوان

جواب مثبت یا منفی

272 بازدید | 21 پست

من یه خواستگار دارم که سه ماه باهاش دوست بودم ایشون الان پا پیش گذاشته و شرایطش خوب هست پسر سر به زیری هست شغلشم مکانیکی هست با تمام شرط های من هم کنار اومده ۲۴ سالشه من ۱۹ سالم هست 

به نظر شما قبول کنم یا نه خیلی سر در گم هستم خانوادم گفتن هر چی خودت بگی از طرفی هم میگن هنوز بچه ای شما جای من بودید چکار میکردید؟؟؟

بچه ای رو ولش کن طرف سه ماه دوست بوده به قصد ازدواج و مردونه اومده خواستگاری و میگی پسره خوبیه 

خو چند جلسه هم برید ماسور قبل ازدواج و ...

بعد عقد کنید دیگ

زوده چیه 

آقا هستم ، تاپیکام در راستای افزایش آگاهی و پرورش افکار هست 🙏 ممنون میشم نظراتتون رو به اشتراک میذارید 🙏نظرات موافق باعث خوشحالی بنده میشه ، نظرات مخالف باعث پیشرفت بنده میشه 🌹

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سن شما کم نیست،بلکه کاملا مناسبه،

فقط چندتا سوال

شرط های شما چی بود؟لطفا اگر امکانش هست،بفرمایید

اون آقا،شرط یا خط قرمزی نداشت؟

از اینکه اکثرا دستاش سیاه و روغنیه،مشکلی نداری؟

شغلشم که آزاده و صبح و شب گیره

من باشم می‌گم آشنایی بیشتر حالا یا عقد موقت یا صرفا نامزدی و نشون.

اهدای عضو = اهدای زندگی🌱 می‌شه لطفا برای سلامتی و ظهور امام زمان سه تا سوره‌ی توحید بخونی؟ 🌱 می‌شه لطفا برای درسم هم صلوات بفرستی؟ ممنونم ازت. 🌱 ملانقطی و طرفدار زبان و ادبیات فارسی هستم.🌱 ابوالقاسم فردوسی و علامه دهخدا و دکتر معین الکی این همه زحمت نکشیدن که شما "راجع به" رو "راجب" بنویسی، "بذار" رو "بزار" و هکسره رعایت نکنی. اگه غلط املایی دیدم بهتون تذکر می‌دم شاید تو کلاس درس خوب یاد نگرفته باشید.🌱 یه عزیزی بهم گفت راجع به عربی هست و کنار فردوسی مباید بیارم. حالا شما راجع به رو هم درست بنویس حتی اگه به فردوسی مربوط نباشه.🌱 توجیح معنی نمی‌ده و منظور شما در این مواقع توجیه هست.🌱 می‌دونستی تکیه کلام درسته و تیکه کلام اشتباه. تکیه کلام یعنی چیزی که در سخن گفتن بهش تکیه می‌کنند.🌱 لطفا اگه با شما صحبت نکردم و عقایدت با من فرق می‌کنه توهین نکن و دخالت نکن. ممنونم.🌱
سن شما کم نیست،بلکه کاملا مناسبه،فقط چندتا سوالشرط های شما چی بود؟لطفا اگر امکانش هست،بفرماییداون آق ...

خونه باید من انتخاب کنم کدوم شهر باشه که قبول کردن 

گفتم خانوادش تو زندگی نباید دخالت کنن بازم قبول کردن 

و اینکه به دانشگاه رفتن و کار کردن من کاری نداشته باشه که مشکلی نداشت در کل حمایت می‌کنه و سخت گیر نیست 

تنها شرط ایشون این بود که من یکم با حجاب شم نه چادر فقط مانتو مناسب با شال 

سن شما کم نیست،بلکه کاملا مناسبه،فقط چندتا سوالشرط های شما چی بود؟لطفا اگر امکانش هست،بفرماییداون آق ...

با کارشونم مشکلی ندارم چون در امدشون هم خوبه و اینکه کاری هست سیاهی و روغنی بودنم مشکلی نداره

۱۹ سال هنوز کم نیست برای زندگی مشترک؟؟

بعضی از شخصیت ها ۲۵ سالشون هم باشن بچه ان 

بعضی ها ۱۸ سالشون باشه هم اوکی هستند 

همسر من ۱۹ بود من ۲۲ ! 

الان پنج ساله گذشته و همه چی اوکی هستش 

واسه همین میگم برید مشاور قبل ازدواج! 

آقا هستم ، تاپیکام در راستای افزایش آگاهی و پرورش افکار هست 🙏 ممنون میشم نظراتتون رو به اشتراک میذارید 🙏نظرات موافق باعث خوشحالی بنده میشه ، نظرات مخالف باعث پیشرفت بنده میشه 🌹

۳ ماهه باهاش دوستی وقتی میگی ادم خوبیه خیلی بی معرفتی اگه بی دلیل ولش کنی

نیل هستم🥹💙دختر شمالی✌🏻و سبز خواهی شد؛ با باریکه کوچکی از نور🫠🌼 وقتی میسپاری به خدا؛ قشنگتر پیش میره🌻سوالی درباره زبان اینگلیسی دارید‌ میتونم بهتون کمک کنم🩵🦋مهربون باش،زندگی آینه است🫵🏻🪞اعتماد بر خدا محکم‌ترین امید من است🩷🤝🏻کمتر بترس،بیشتر امیدوار باش🦋 عادت های مثبت در زندگیت ایجاد کن🧸🪄 خودت رو اولویت قرار بده و برای ارامشت تلاش کن🧘🏻‍♀️🌾خوشگل‌ترین اتفاق دنیا اینه که وقتی داره بارون میاد و داری نارنگی پوست می‌کنی،میبینی نارنگیت یه نی نی کوچولو تو شکمش داره🥹💕درختارو بغل کنین؛ قشنگ ترین حس دنیاست🌲🌞

من با شوهرم دوروز دوست بودم پس فرداش اومدن خواستگاری☹🤣 البته بماند ک فامیل بودیم...ولی خب ب قصد دوستی بود منتها سریع رفت رو ازدواج.

اینکه یه پسر سریع میاد خواستگاری نشونه ی مرد بودنشه و نمیخواد مثل بقیه فقط دنبال وقت گذرونی و سواستفاده باشه اگه میبینی واقعا اوکیه خب ازدواج کن 

بعد دوسال نامزدی(الان ۶ ماهه ازدواج کردیم)🤠

2810