2777
2789
عنوان

هر کسی میاد بیاد حاجتش رو بنویسه

95 بازدید | 19 پست

حاجتتون رو بنویسید هر کس برای پست بالایش 3 صلوات بفرسته و برای من یدونه ممنونم جمعا 4 تا صلوات

یا زینب کبری به خاطر پهلوی شکسته مادرت قسمت میدم به آوارگی و اسیریتون در جنگ و گریه های رقیه و بی تابی علی اصغر ..شما رو قسم میدم به خاطر ابروی مادرتون منو بچه هام و همسرم رو با ابرو از این دنیا ببری و دست متجاوز و چشم بد و بی ناموسی رو از منو خانواده دور کنی بچه هام سایه پدر و مادرشان بالا سرشان باشه خدای نکرده بدون ما. اوارهِِِِ نشن تقدیرمون عوض بشه شما وساطت کن

اللهم اصل علی محمد و الِِِ محمد 

شما هم حاجتت رو بنویس و سه صلوات یادت تره برای پست بالاییت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یا زینب کبری لطفا کمک من و همسرم کن که همیشه با آبرو زندگی کنیم و با آبرو از این دنیا بریم در سلامت کامل باشیم خواهش میکنم و کمکم کن زودی باردار بشم🥺😔

آرامش یعنی نگاه به گذشته و شکر خــدا ، نگاه به آینده و اعتماد به خــدا ️🪐🌱🪐

یا حضرت زینب خیلی گرفتارم اما  امیدم به شماست 

من هشت روز ای یو ای کردم 

خودت بهتر از هرکسی می‌دونی وضعیتم چطوره

تورو به گریه ها و دل شکسته مادرم 

بخاطر شوهرم ک دلشکسته و سر افکندس 

بخاطر خودم ک آنقدر بی تابم 

بهم رحم کن واسطه شو ک این ماه صاحب یه فرزند سالم و صالح بشم 

یا زینب کبری😭🥲🥹

واسه مامان شدنم دعا کن دوست خوبم 🥹

برای بینا شدن منم دعا کنین.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.
2810