2777
2789

میگه ۵۰۰میل  میشه

یک و ۲۵۰

کسی گرفته

_الو مامان جونم سلام خوبی؟                                          _سلام مادر خوبم.                                                              _خدا رو شکر(و من خوشبخت ترینم)

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

یه اسپری داشت ک تبلیغ میکردن تو تی وی 

یکی از کاربرا گرفت گفت مثل آبه هیچ بویی نداره بزووور نزدیک بینیت کنی شاید یه بویی حس کنی

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

اصلا نگیر من گرفتم‌بدرد نمیخورد اصلا

ممنون

_الو مامان جونم سلام خوبی؟                                          _سلام مادر خوبم.                                                              _خدا رو شکر(و من خوشبخت ترینم)

انگار اب ریختن توش

زنگ زدیم بهشون این چیه؟

گفت شما که عطرمونو سفارش ندادین اسپری ضد عرق سفارش دادین بیاین عطرشم سفارش بدین

پس چرا تو تلوزیون هی میگین هم خوشبوعه هم ضد عرق؟ نگفتین جدا هست

-𝗡𝗮𝗿𝘂𝘁𝗼🀄-

ببین آخه تو به قیمتش و به میلش نگاه کن ببین ۵۰۰ میل این قیمت اصلاً ارزش خرید کردن داره این آب پر می‌کردن تو این ظرف گرون‌تر بود

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...

جنسی ک تو تی وی اینقدر تبلیغ بشه آشغاله

همشون اَغالن اونوقت میگن کالای ایرانی بگیر

زمانی که استخوونام در حال خورد شدن بود زمانی که پر از درد بودم خدا بود که نجاتم داد خدا بود که نور امید رو در سینه من تابوند بهترین مرهم بهترین یار و رفیق من خداست اندازه تمام آسمان و زمین شکرت ای بی نهایت ای بی همتا ای مرهم❤️💕😍💞💫💚