2777
2789

هر سوالی راجب کارش دارید 

راجب خود دندون پزشکی دارید 

راجب مسائل بهداشتی 

عکس دارید میخواید بخونید 

یا حتی اسم ابزار خاصی مد نظرتونه 

یا هم میخواید ببینید روند درمان چطوریه 

بهتون میگم با جون و دل 

اگر هم عکس از دندون دارید بفرستید تا در حدی که بلدم راهنمایی کنم 

عکس منظورم گرافی و او پی جی هستش نه خود دندون مستیم

سلام عزیزم دانشجوی دندون میتونه به عنوان  شغل دانشجوییدستیار بشه ؟قبول میکنن؟

انقد دوس دارم سر سفره با غذا بازی کنم بعد ازم بپرسن چی شده؟بگم هیچی و برم تو اتاقم ولی نمیشه لامصب همیشه گشنمه  کاربری دست دونفره:)

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شما دستیاری گلم ؟چه تحصیلات و دوره ای میخواد ؟

بله عزیزم 

مثل دوره های جهاد دانشگاهیه 

نیاز ب تحصیلات دیپلم و ... نداره 

شما یا تو موسسه معتبر ثبت نام میکنی زیر نظر دکتر دندان پزشک اموزش میبینی دانشگاه های پیام نور هم گاهی برگزار میکنن دوره رو .

سلام عزیزم دانشجوی دندون میتونه به عنوان شغل دانشجوییدستیار بشه ؟قبول میکنن؟

سلام عزیزم 

من ندیدم‌همچین چیزی و اینکه واقعا با این همه تحصیلات ایا حاضری کار دستیار رو بکنی؟؟؟ 

خیلی زحمت داره در نتیجه دستمزد بسیار پایین 

اگر فوت و فن رو بلدی ک اره حتی تجربی هم‌میتونی ولی نظر من اینه رو شغلت تمرکز بکن تا خودت دستیار خودتو داشته باشی نه دستیار کسی بشی

سلام عزیزم من ندیدم‌همچین چیزی و اینکه واقعا با این همه تحصیلات ایا حاضری کار دستیار رو بکنی؟؟؟ خیلی ...

پس به عنوان یه دانشجوی دندون پیشنهاد شغل چی میدین؟ که مرتبط هم باشه  و یجور کاراموزی به حساب بیاد

انقد دوس دارم سر سفره با غذا بازی کنم بعد ازم بپرسن چی شده؟بگم هیچی و برم تو اتاقم ولی نمیشه لامصب همیشه گشنمه  کاربری دست دونفره:)
حقوقش چقدره ؟

عزیزم معمولا ساعتی حساب میشه 

خب بسته به جایی که کار میکنی 

و سابقه کاریت 

معمولا از ۳۰ تا ۴۰ تومنه ساعتی 

و اگر یکم حرفه ای تر باشی رو ساعتی ۵۰ هم میاد 

ولی اینو در نظر بگیر که شما به سختی روزی ۶ ساعت میتونی کار بکنی و روز های تعطیلی زیاد داره بنابراین حقوق چندان خوبی نداری بشه روش حساب کرد

بله عزیزم مثل دوره های جهاد دانشگاهیه نیاز ب تحصیلات دیپلم و ... نداره شما یا تو موسسه معتبر ثبت نام ...

سلام خوبی ببخشید من مدرک دستیاری دارم ولی عملی آموزش ندیدم فقط تئوری بوده جایی بلدی عملی آموزش بدن؟ 

پس به عنوان یه دانشجوی دندون پیشنهاد شغل چی میدین؟ که مرتبط هم باشه و یجور کاراموزی به حساب بیاد

میتکنی همین دستیاری رو بری عزیزم 

ولی قشنگ حواست به کار دکتر باشه سعی کن دکتر خوب بری کپی برداری از چند تا دکتر بکن

بله عزیزم مثل دوره های جهاد دانشگاهیه نیاز ب تحصیلات دیپلم و ... نداره شما یا تو موسسه معتبر ثبت نام ...

مرسی عزیزمم از توضیحت 💋

با مدرک جهاد اوکیه ینی؟

یا موسسه معتبری میشناسی 

سختی کار و حقوقش چطوره 

راحت میشه مشغول به کار شد ؟

ببخشید سوالام زیاد شد❤

صبح میشه این شب 🌠