2777
2789
عنوان

خانم های متاهل لطفا بیاید ضروریه لطفا لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 813 بازدید | 82 پست
نه بابا اینا بهونس من گروه بارداری ام میرم هرچی میشه الکی میگن اره بارداری یا منفی میشه ازین جور دلی ...

البته دم ظهر تست زدم

کائنات ازت ممنونم که نگاهت و حواست به من هست💙خدایا شکرت💚الهی به امید خودت❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منفیه الکی تست نزن پریود میشی

خدا کنه 

مرسی عزیزم سایت به این بزرگی فقط تو اومدی 

واقعا ممنونم خدا خیرت بده 

دعام کن 

اصلا نمیخواد بری زعفرون دم کن بخور پریود میشی

خیلی خوردم 

هم زعفرون هم گرمی 

ورزش پیاده روی 

نمیاد

الان با حساب کتابام یا ۴ روز عقب انداختم یا دو روز متغیر بین ۲۷ تا ۲۹ روز دوره هامه حالا کی برم آزما ...

عزیزم میدونم دل تو دلت نیست ولی دوروز رو بنا قرار بده پنج روز تا یهفته بعد موعد ازمایش درسته قبل رفتن هم بیبی بزن مثبت شد برو انشاءالله خبرخوش رو بهم بده گلم 

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده

خبر خوب منظور اینه نمیخای باردار شی نشی رو بده.  درضمن استرس خودش عامل عدم پریودیه

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده
خبر خوب منظور اینه نمیخای باردار شی نشی رو بده. درضمن استرس خودش عامل عدم پریودیه

ممنون عزیزم خیلی لطف کردی 

باشه چشم 

ممنون عزیزم خیلی لطف کردی باشه چشم

عزیزمی.  افسنطین،  عروس پشت پرده هم خوبه برا اومدن پریود

2810