2777
2789
عنوان

ی لحظه میاین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 150 بازدید | 26 پست
مثلا کامپیوتر،یه هنری مثل نقاشی موسیقی بستگی به خودت داری باید ذهنت آزاد کنی خیلیا درس نخوندن ولی کل ...

نقاشی و طراحی دوست دارم 😍

چ خوب موفق باشی عزیزم

فقط 21 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فسقلی مامان، منو بابایی منتظرتیم  میشه برامون دعا کنید. من امسال قول دادم به هدفم میرسم فقط بخاطر آریایِ مامان... آدمی درک و شعورش بالاست که قضاوت نکنه مسخره نکنه تحقیر نکنه خودشو بالاتر از بقیه نبینه حتی به کوچکتر از خودش ام احترام بذاره🙏🏻

نقاشی و طراحی دوست دارم 😍چ خوب موفق باشی عزیزم

پس برو یادبگیر حتما کلاسش نهایت ۴۵ دقیقه تمرین هم بخوای تو خونه داشته باشی نیم ساعت یا تهش یکساعت برای درست هم یه برنامه ریزی کن یه ساعتهایی بذار باور کن درست میشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پس برو یادبگیر حتما کلاسش نهایت ۴۵ دقیقه تمرین هم بخوای تو خونه داشته باشی نیم ساعت یا تهش یکساعت بر ...

ممنون عزیزم 

حتما یه حرفه ای رو دنبال میکنم 

از تو خونه موندن متنفرم 

کاش من مثل شما بودم 

ممنونم. ازت

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فسقلی مامان، منو بابایی منتظرتیم  میشه برامون دعا کنید. من امسال قول دادم به هدفم میرسم فقط بخاطر آریایِ مامان... آدمی درک و شعورش بالاست که قضاوت نکنه مسخره نکنه تحقیر نکنه خودشو بالاتر از بقیه نبینه حتی به کوچکتر از خودش ام احترام بذاره🙏🏻

ممنون عزیزم حتما یه حرفه ای رو دنبال میکنم از تو خونه موندن متنفرم کاش من مثل شما بودم ممنونم. ازت

ببین عشقم خودت باید خودت بالا ببری تا وقتی خودت به خودت ارزش بدی آدمای اطرافتم یادمیگیرن که باید برات ارزش قائل باشن

ببین عشقم خودت باید خودت بالا ببری تا وقتی خودت به خودت ارزش بدی آدمای اطرافتم یادمیگیرن که باید برا ...

من اخلاقم اینه واقعا نمیتونم یکسر از خودم تعریف کنم یجوریه آخه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من اخلاقم اینه واقعا نمیتونم یکسر از خودم تعریف کنم یجوریه آخه

قرار نیست یکسره از خودت تعریف کنی توانایی هات که زیاد بشه ناخودآگاه خودتم قوی تر برخورد میکنی اونا هم یادمیگیرن چطور باهات برخورد کنن،خودت الان یه خانم که فقط درس میخونه و هیچ هنری نداره رو بیشتر قبول داری یا خانومی که هم درس خونده هم کلی هنر بلده؟

قرار نیست یکسره از خودت تعریف کنی توانایی هات که زیاد بشه ناخودآگاه خودتم قوی تر برخورد میکنی اونا ه ...

هم درس خونده هم هنر بلده👌🏻

بله درسته حرفتون باورت میشه من یه خط چشم ساده بلد نیستم بکشم در این حد

1
5
10
15
20
25
30
35
40

قرار نیست یکسره از خودت تعریف کنی توانایی هات که زیاد بشه ناخودآگاه خودتم قوی تر برخورد میکنی اونا ه ...

ولی خب آشپزیم خیلی خوبه 

توی خونه داری مثلا چیدن خونه و تمیز کردنش اینا خیلی وسواسم

خطمم خیلی خوبه از نظر خواهرم و دوستام 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

@aaarammm  

سلام گلم 

پرسیدی همسرت چجوری اذیتت میکنه گفتم صبح تاپیک میزنم میگم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ولی خب آشپزیم خیلی خوبه توی خونه داری مثلا چیدن خونه و تمیز کردنش اینا خیلی وسواسمخطمم خیلی خوبه از ...

تو ای نس تا سرچ کن پریسا نصری ،یه پیج خیلی خوبه بهت خیلی چیزا یاد میده،روانشناسه در مورد زندگی متاهلی و سیاستهاش میگه

تو ای نس تا سرچ کن پریسا نصری ،یه پیج خیلی خوبه بهت خیلی چیزا یاد میده،روانشناسه در مورد زندگی متاهل ...

تشکر، 💙

1
5
10
15
20
25
30
35
40