2777
2789
عنوان

چی بگم بهش اسکرین شات

| مشاهده متن کامل بحث + 1550 بازدید | 97 پست
خیلی احساس بدی گرفتم. چجوری مودبانه رد کنم؟

بگو نه خانم . الان زمان قاجار نیست که ازدواج این مدلی پسند من باشه . بدرود

عٖؒشٖؒقٖؒ تٖؒوٖؒ مٖؒاٖؒنٖؒنٖؒـٖؒבٖؒ لٖؒکٖؒـٖؒہٖؒ شٖؒرٖؒاٖؒبٖؒیٖؒسٖؒتٖؒ رٖؒوٖؒےٖؒ پٖؒیٖؒرٖؒاٖؒهٖؒنٖؒ سٖؒـٖؒ؋ٖؒـٖؒیٖؒـٖؒבٖؒمٖؒ کٖؒـٖؒہٖؒ בٖؒیٖؒگٖؒرٖؒ نٖؒمٖؒیٖؒتٖؒوٖؒاٖؒنٖؒمٖؒ بٖؒپٖؒوٖؒشٖؒمٖؒشٖٖؒؒ

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واقعا چجوری میتونن بدون عشق ازدواج کنن 😐😐😐😐

نه من مشکل ندارم میشه اگه عاقلانه ازدواج کرد عاشق شد. من مشکلم اینکه تو که دیدی سن منو خب قشنگ بگو ای وای عزیزم ببخشید دیگه سن داداشت رو نگو یا اصلا بگو الان که سنت رو متوجه شدم دیدم چقدر مناسب فلانی هستی.  حس توهین بهم دست داده 

بنظر من مشکلی نداره .اتفاقا ببین چقد دوستون داره .دیگه پیشنهاد ازدواجه میتونین خیلی محترمانه رد کنین ...

من که مودبانه کلا برخورد میکنم. مسئله اینکه شما جای من بودید از پیشنهاد دوم حس ترحم نمی‌گرفتید؟

نه من مشکل ندارم میشه اگه عاقلانه ازدواج کرد عاشق شد. من مشکلم اینکه تو که دیدی سن منو خب قشنگ بگو ا ...

منکه کاملا با خط اولت مشکل دارم حالا اون نظر خودته 

ولی ببین برای اونا سن مهم نیست اونا میگن پسرمون ولیعهده دختر هر چی کم سن تر بهتر . 

عٖؒشٖؒقٖؒ تٖؒوٖؒ مٖؒاٖؒنٖؒنٖؒـٖؒבٖؒ لٖؒکٖؒـٖؒہٖؒ شٖؒرٖؒاٖؒبٖؒیٖؒسٖؒتٖؒ رٖؒوٖؒےٖؒ پٖؒیٖؒرٖؒاٖؒهٖؒنٖؒ سٖؒـٖؒ؋ٖؒـٖؒیٖؒـٖؒבٖؒمٖؒ کٖؒـٖؒہٖؒ בٖؒیٖؒگٖؒرٖؒ نٖؒمٖؒیٖؒتٖؒوٖؒاٖؒنٖؒمٖؒ بٖؒپٖؒوٖؒشٖؒمٖؒشٖٖؒؒ
بگو کمر همت بستین در راه ازدواج من قدم بردارین؟ بگو مورد برای ازدواج من زیاده من فعلا قصدشو ندارم

اره همینو بنویس 

به نظر شما هم بی احترامی نبود وقتی برادرش با این تفاوت سنی رو گفت و بعد این یکی رو گفت؟

منم حس خوبی نگرفتم 

تازه ایشون چه کاره پسرخاله دامادشون هست که بخواد کیس معرفی کنه!!!

در کل زیاد بهش اهمیت نده و تند هم برخورد نکن

همونی که گفتم رو بگو ، چون محترمانه بهش میفهمونی که طرز بیانش باعث آزردگی شما شده

مامان خانم مهندس و آقای دکتر هستم.عاشق خدا,طبیعت,موسیقی,شعر و ادبیات ام  

چقد عجیبه نظرات! بعد همینا میگن خاستگار نیست و وای شوهر میخایم و‌‌....طرف مودبانه پیشنهاد داده دیده سنت ب داداشش نمیخوره کسی دیگرو گعته چون دیده دختر خوبی هستی بعد میگی توهین کرده؟! عجیبا غریبا خب خاستگاری سنتی همینه دیگ...مجازی و خیابونی هم ک نمیپسندین پ چجور میخاین؟

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه
به نظر شما هم بی احترامی نبود وقتی برادرش با این تفاوت سنی رو گفت و بعد این یکی رو گفت؟

نه

خیلی ازت خوشش اومده

ما اصطلاحا میگیم دختر خوب رو نباید از دست داد

تشکر کن

بگو فعلا قصدی برای ازدواج ندارم

فکر خودتم درگیر نکن

یه پیشنهادی بود تموم شد رفت