2777
2789

کلا قضیه بارداریش دروغ بوده یا فقط عکس سیسمونی رو دروغ گفته  

لطفا اگر میتونید برای شادی روح پدر و مادرم صلوات بفرستید.اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
من که باور نکردم دروغ بگهاز بیبی چک تا جنسیت و همه رو تاپیک زده بود

منم میگم دروغ نمی گفت

اخه زیاد تاپیک نمیزد بگیم پز میده

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 
من که باور نکردم دروغ بگهاز بیبی چک تا جنسیت و همه رو تاپیک زده بود

منم میگم شاید بارداری رو راست گفته فقط وضع مالیش زیاد اوکی نبوده 

لطفا اگر میتونید برای شادی روح پدر و مادرم صلوات بفرستید.اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم

اینم شد جریان سارینا 

طرفداداش آدمو درسته قورت میدن 

نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.
دروغ اینجاازاین تایپکای سریالی زیادداشتیم

آخه خب بارداری سه قلو چه جذابیتی داره یکی الکی بیاد بگه..

منم میگم شاید بارداری رو راست گفته فقط وضع مالیش زیاد اوکی نبوده

آره من قضاوت نمیکنم اما اگه هم عکس سیسمونی و اینا فیک بوده هم بزاریم پای صدتا آدم که روزی هزار بار تاپیک دروغ میزنن

همه چیز را برای تو آفریدم و تورا برای خودم❤                      سوره طه 41

آخه خب بارداری سه قلو چه جذابیتی داره یکی الکی بیاد بگه..

جدیداجذاب شده کاربررازمامانی ویه کاربردگه هم همین قصه داشتن واینکه برامردم دوقلو وسه قلوجذابه وبراشون جالبه بدونن

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 
2809