2777
2789
عنوان

لوازم ارایش گرون واقعا پوست رو کاور میکنن🤔🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 379 بازدید | 47 پست
راست میگه

خب چکار کنم؟ یه دست نیست صورتم

نقص زیاد نداره ولی خب گاهی زخمش میکنم

مجبورم کاور کنم

یکمم رژگونه میزنم

یه رنگ پریده نباشم

خب چاره چیه وقتی بیرون میرم

آخرین پرنده را هم رها کرده‌ام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خب فول کاور نمیشهباز جای جوش ها پیداسمیخام فول کاور کنه یدونه هم پیدا نباشهالبته روتینم دارم

والا من ی ضد افتاب ویتالایر رنگی خریدم ب قدری کاور داشت پرام ریخت دیگ سمت کرم پودر نرفتم

مسیحیان معتقدند ؛ مسلمانان و یهودیان اشتباه میکنند و یهودیان معتقدند ؛ مسیحیان و مسلمانان اشتباه میکنند و مسلمانان معتقدند ؛ مسیحیان و یهودیان اشتباه میکنند اما من معتقدم هر سه درست میگوند ... {جرج کارلین}

2804
خب چکار کنم؟ یه دست نیست صورتمنقص زیاد نداره ولی خب گاهی زخمش میکنممجبورم کاور کنمیکمم رژگونه میزنمی ...

دقیقااااا

هر چقدرم روتین داشته باشی 

نمی تونه مثل ژر گونه رنگ بده به پوست 

شاید بتونی جای جوش این حرفا رو ببری 

ولی مثلا چجوری لبت رو قرمز تر کنی 

به نظرم رژ به شدت تو زیبایی تاثیر داره 

8سالته...هفته اخر اسفنده...ساعت 10 صبح زیر پتوی گرم بیدار میشی هوا هنوز تاریکه میری پشت پنجره رو نگاه می کنی می بینی داره بارون میاد... پنجره رو باز می کنی بوی نم بارون تمام وجودتو پر میکنه... چند قطره بارون به صورتت می خوره... بوی غذای مورد علاقت کل خونه رو گرفته... زندگی هنوز زیباست ☘
پس چ کرم پودری خوبه ک فول کاور باشه

من یه کرم پودر داشتم شارلوت تیلبری ایر براش خیلی کاور داشت

کرم پودر استی لادر هم کاورش خوبه 

اما برای پوشوندن جای جوش نیاز نیست حتما کرم پودر خیلی گرون بخری 

باید زیر سازی کنی مثلا اگه جای جوشت قرمز هست باید کانسیلر سبز بزنی و روش یه کرم پودر فول کاور حتی با قیمت مناسب تر هم کفایت میکنه مثلا سوپر استی میبیلین هم فول کاوره قیمتش هم بهتر از بالایی هاست 

شما ببین جای جوشت چه رنگیه و چه رنگ کانسیلری مناسبه براش حتما یه کانسیلر رنگی بخر با یه پرایمر و یه کرم پودر فول کاور 

من با شیری که جلوم نعره میکشه میجنگم نه با سگی که پشت سرم واق واق میکنه . 

من اینقدری نمیخرم کرم پودر آخرین بار پارسال خریدم 500 

هنوز دارم ضد آفتاب هرچی میخرم بهم نمیسازه دائم در حال عوض کردنم 

کرم دور چشم 500 برای چن ماه 

ژل شست و شو 150 هرماه 

ژل ابرسان 360

رژگونه ام و رژلب و هایلایتر باهم 1500 آخر تابستون خریدم 

عاشق دریا       اگه جواب ریپلای رو ندادم بدون مایل ب ادامه دادن با همچین آدمی نیستم که بخام کل بندازم

دقیقاااااهر چقدرم روتین داشته باشی نمی تونه مثل ژر گونه رنگ بده به پوست شاید بتونی جای جوش این حرفا ...

خب همین

حالا من آرایش خیلی کم و لایته. خیلی متوجه آرایشم نمیشن بقیه

چون به جای رژم بالم لب رنگی میزنم در حدی که یه پرده قرمز تر کنه لبم رو

وگرنه خب روتینم دارم. برندا هم خوبن ولی دیگه معجزه نمیکنن

آخرین پرنده را هم رها کرده‌ام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊
2809