2777
2789
عنوان

به نظرتون دوست شوهرم بیشعور نیس

1155 بازدید | 70 پست

بچش چند ماهه به دنیا اومده وقت نکردیم بریم اونم هر سری زنگ میزد بیاین فلان چرا نیومدین 😐حالا معلومه دنبال کادوعه 

بعد از اول هفته نامزدم بهش گفته آخر هفته پنجشنبه میایم 

دوباره دیشب بهش گفته فردا هستین بیایم گفته مادرخانومم اینا قرار بوده بیان نامزدم هم گفته پس اگه اونا اومدن ما نمیایم 

🔴در طول روز و در مورد هر چی بخوام  هر چقدر بخوام تاپیک میزنم عزیزم اگه مشکلی داری تاپیکامو دنبال نکن برو اتم  بشکاف 👍🏻🔴 تگم نکنین به هیچ وجه نمی‌بینم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
خب چیش بیشعوریه شاید ذوق داره بچشو‌ببینید

اینکه ما گفتیم میایم گفته مادر خانومم فرار بوده بیاد

🔴در طول روز و در مورد هر چی بخوام  هر چقدر بخوام تاپیک میزنم عزیزم اگه مشکلی داری تاپیکامو دنبال نکن برو اتم  بشکاف 👍🏻🔴 تگم نکنین به هیچ وجه نمی‌بینم 
خوب شاید دلش تنگ شده چ ربطی ب کادو داره هشکس لنگ این یک میلیون میخوای تو ببری نیست

این هست خیلی مفت خوره 

نه نیست چقدر شلوغین ک ی دیدن بچه نرفتینکی مونده ۵۰۰ توممن کادو شماست

اینا هستن 

‌کسی بخاطر کادو نمیگه بیاین 

هزکس مییگه از روی دعوت و اینکه دوس داره پیششون برید میگه

درکل ولی نمیپسندم کسی صرار کنه

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 
خوب شاید دلش تنگ شده چ ربطی ب کادو داره هشکس لنگ این یک میلیون میخوای تو ببری نیست

چرا قبلا نمی‌گفت بیاین خونمون ؟همش تو پارک می‌رفتیم همو می‌دیدیم چرا دعوتمون نمیکرد خونشون

والا هیچکس لنگ کادوی شما نیست شامی که میخواد بده از کادوی شما بیشتر میشه

شام نمی‌ده دلت خوشه 😐بعدم اگه لنگ نبود قبل بچه دار شدن می‌گفت بیاین خونمون حتی ما که تازه عقد کردیم هم پاگشا نکرده بعد بچه دار شدن هی گفت بیاین قبلش تو پارک می‌دیدیم همو‌

2809