2777
2789

تاپیک فاقد ارزش خاصیه ،صرفا جهت خالی کردن خودم از همکلاسی دانشگاهمه ...

واقعا نمیفهممشون قد دو تاشون و هیکلشون دو برابر منه ،در ۹۰ درصد اوقات که کلاسامون با همه یا میان رو صندلی های جلوی من میشینن یا صندلی های پشتی ...نمیدونم مسئله شون با کدوم یکی از بچه هاس ولی اینکه میان جلوی من میشینن یه خصوص اون خیلی قد بلنده اذیتم میکنه 😂(میدونم کاری به من ندارن) لعنتی خیلی زشته یکی با قد تو بیاد بره تو حلق استاد بشینه ...حالا خودم بیشتر اوقات میرم ردیف دو و سه میشینم ولی آخه ردیف اول ؟

🪱آخر رو هم دیروز انداختن که اومده بودن بین اسمایی که نوشته بودم اسم دوستشونو که غایب بود نوشته بودن 🥴😂میدونن سر یه چیزا حساسم ...استادم نمیخواست حضور ما رو بزنه 😂ولی خوب مشخص بود خط من نیست 😂 

اونم از سر کلاسا و ریویو که اتفاقی فهمیدیم چیا میگن و بین هم دیگه حرفای چیز دار زدن و منم شنیدم 😂حالا یکیش واقعا مربوط‌به درس بود ولی خوب بگذریم ...اونم از خنده هاشون سر کلاس که باعث میشن آدم خنده اش بگیره 

عوضی ...

خوب تو که میخوای بیای حرف بزنی مثل آدم بیا جلو ...سلامتو کن ،این ادا بازیا چیه 😂

هنوز یادم میاد داشتم مرور میکردم یه هو برگشت گفت این کلمه رو میخواستی یادت بیاد ؟🥴

وووییییی ،یه جوریم به آدم زل میزنه به آدم ،اون وسط آدم خنده اش میگیره 😂

اییییی ،دیروز سر کلاس تک یاخته این دو تا جلوم بودن ،بعد یه پسره هست از ترم پیش تا حالا میدونم روم کراشه رو لستاد مجبور کرد پیشم بشینه ،یه هو با هم زل میزدن وقتی حرف میزدم و سوال میپرسیدم ،بدتر رو مخم بود 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

گلم خب شاید طرف نمیبینه که اومده جلو نشسته

اگه نمیدید گاهی اوقات که جا نیست نمیرفت عقب ...این ترم اینجوری شده 😂و از اواسط ترم ولی خوب یه جورایی بینمون کل درسیه ...برای اونه ...

2805

دلم میخواست دیروز جیغ بزنم ...

ولی خوب استادو کیف کردم ازش ...

حالا نه به روزای دیگه که تخریبم میکرد و میگفت شعاری هستی و اینی و اونی ...

نه به دیروز که کلی تعریفمو کرد 😂

پیرمرد گوگولی 

هوف ،بیخیال ...قفل کنم تا الان کلی چیز دیگه نگفته کسی ...

کاریشون ندارم کلا ...

اینقدر زندگیم پره که حرصمو صرفا خواستم اینجا خالی کنم 😂

فعلا از شنبه تا سه شنبه هر روز در حال دیدن کسی که دوستش دارم منو میبینن ملت 😂