2777
2789
عنوان

بیست و هفت سالمه پیر نشدم آیا

155 بازدید | 18 پست

داره ۲۷ سالم میشه و مجردم 

خالم دیشب به شوخی گفت ترشیده

به قفل بیهوده خشم میورزی در های همه‌ی زندان ها از درون باز می شود....🌈

چه خاله ی بیشعوری

من بودم بلاکش میکردم در واقعیت و مجازی

یه رمان نوشتم هرکی خوند خیلی تعریف کرد گفتن از صفحه ۳۰ و ۴۰ ب بعد تا تموم نشد زمین نذاشتیم، حتی یه خانم ۴۵ ساله که اهل کتاب نبود گفت وقتی تمومش کردم ساعت۳ صبح بود و چشام سرخ شده بود و اما واقعا ارزششو داشت اسمش: رمان جادوی زمان مطمئن باش عاشقش میشی، اگه با نظرم موافق نیستی ریپ نکن، اخلاقم بشدت شبیه ایینه س، خوب باشی باهات خوبم بد باشی مث خودتم/ اللهم صلی علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم/ امام زمان خودت به دادمون برس ک این دنیا به درد زندگی نمیخوره /مهربانی را بکار، بالای هر زمینی و زیر هر اسمانی... و اگر جای دانه های که کاشتی را فراموش کردی؛ روزی باران جایشان را به تو نشان خواهد داد؛ و تو نمیدانی کی و کجا ان را خواهی یافت اما بی شک کار نیک هرجا که کاشته شود؛ روزی به بار مینشیند :) متخصص کیک و گل اگه کسی سوالی درمورد گل و کیک داشت منو تگگ کنید اگه زیر سن قانونی هستین لطفا پستای منو ریپ نکنید ممنون

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

برات مهم نباشه این جماعت همیشه حرفی برای گفتن دارن اگه زود عروس شی مسخره میکنن دیر عروس شی حرف در میارن برای ازدواج زود یا دیرش مهم نیس عاقبت بخیریش انتخاب درستش مهمه

به نیت دلم صلوات میفرستید لطفا😍❤

من ۴۲سالمه قبلا میگفتم ۴۰ سالم بشه خیلی پیرم ولی الان همچین حسی رو ندارم. شما تو اوج جوونی هستی. منم ۲۸ سالگی ازدواج کردم فامیلا از این حرفا زیاد میزدن و دهن همه رو نمیشه بست توجه نکن. تا مجردی سعی من به اهدافت برسی چون بعد ازدواج محدود میشی و بعد از بچه کلا تا  چند سالی دست و پات بسته است... 

ما دهه هفتادیا دیگه به سنی رسیدیم که بقیه از ما کوچیکترن 

مثلا تو تی وی سن بازیکنارو که میگن از ما کم سن ترن

هعیییی 🥲🥲🥲🥲 

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

من ۴۲سالمه قبلا میگفتم ۴۰ سالم بشه خیلی پیرم ولی الان همچین حسی رو ندارم. شما تو اوج جوونی هستی. منم ...

🥺🙏

به قفل بیهوده خشم میورزی در های همه‌ی زندان ها از درون باز می شود....🌈
ما دهه هفتادیا دیگه به سنی رسیدیم که بقیه از ما کوچیکترن مثلا تو تی وی سن بازیکنارو که میگن از ما کم ...

وای توجه کردی

یه رمان نوشتم هرکی خوند خیلی تعریف کرد گفتن از صفحه ۳۰ و ۴۰ ب بعد تا تموم نشد زمین نذاشتیم، حتی یه خانم ۴۵ ساله که اهل کتاب نبود گفت وقتی تمومش کردم ساعت۳ صبح بود و چشام سرخ شده بود و اما واقعا ارزششو داشت اسمش: رمان جادوی زمان مطمئن باش عاشقش میشی، اگه با نظرم موافق نیستی ریپ نکن، اخلاقم بشدت شبیه ایینه س، خوب باشی باهات خوبم بد باشی مث خودتم/ اللهم صلی علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم/ امام زمان خودت به دادمون برس ک این دنیا به درد زندگی نمیخوره /مهربانی را بکار، بالای هر زمینی و زیر هر اسمانی... و اگر جای دانه های که کاشتی را فراموش کردی؛ روزی باران جایشان را به تو نشان خواهد داد؛ و تو نمیدانی کی و کجا ان را خواهی یافت اما بی شک کار نیک هرجا که کاشته شود؛ روزی به بار مینشیند :) متخصص کیک و گل اگه کسی سوالی درمورد گل و کیک داشت منو تگگ کنید اگه زیر سن قانونی هستین لطفا پستای منو ریپ نکنید ممنون
وای توجه کردی

😭😐😅 اره متاسفانه این موضوع سن داره داغونم میکنه هی نمیخوام بهش فکر کنم بازم ول کن نیست ۲۵ سالمه فعلا ولی تا بچه دار بشم و بره مدرسه ۳۰ رو رد کردم 

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

😭😐😅 اره متاسفانه این موضوع سن داره داغونم میکنه هی نمیخوام بهش فکر کنم بازم ول کن نیست ۲۵ سالمه ف ...

من سی سالمه

خیلی سخته بحران سی سالگی

2810