2777
2789
عنوان

نظرتون‌راجب اون کاربر که میگن فیک‌هست چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 580 بازدید | 59 پست

این کاربر مامان aa به نظر محترم بود

فقط یه جا من بهش شک کردم

میگفت معلم هستم و صحبت از پرستار واسه سه قلوها میکرد

و به نظر میومد مرفه هستش

یه جوری خودش رو خیلی لارج نشون میداد

یا اون دفتر نقاشی مشخص بود الکیه

مثلا من مامان نمونه ای هستم

بارداریش هم احتمالا فیکه

آره والا همینجا نمیدونی چه پولایی که جابجا نمیشه، یه کاربر خانم میشناسم همزمان سه جا کار میکنه حتی ز ...

عاقا به سوال ؟ 

چند ساله اینجایی؟ 

چطور میتونی اینقدر یکیو دنبال کنی؟ 

باورت میشه من از سال ۹۳ اینجام بغیراز چندتاپیک نفر هیچکس را دنبال نکردم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

این کاربر مامان aa به نظر محترم بودفقط یه جا من بهش شک کردممیگفت معلم هستم و صحبت از پرستار واسه سه ...

دقیقاااا

❤️‍🔥اصن زن بهرامممم💍 😁  به نام خدایی که بهرام را افرید 😂🤚❤️  قشنگتر از چشات کجاست بگو برم‌بجورم🥺  

آره والا همینجا نمیدونی چه پولایی که جابجا نمیشه، یه کاربر خانم میشناسم همزمان سه جا کار میکنه حتی ز ...

این دروغگوها نمیذارن ادم به نیازمند واقعی هم اعتماد کنه و بهش کمک کنه

مریضن دیگه،خدا شفاشون بده

2804
عاقا به سوال ؟ چند ساله اینجایی؟ چطور میتونی اینقدر یکیو دنبال کنی؟ باورت میشه من از سال ۹۳ اینجام ب ...

🤣 چکار کنم فضولی هم یه مریضی، من بخاطر همین آمدم تشکیل کاربری دادم

بچه ها من یه مرکز بهداشت کار میکردم

حدود دوازده سزده سال پیش

یه روستای نسبتا بزرگ بود،یه خانمی مریض بود میومد اونجا

حدودای ۴۰سالش بود

آسم داشت و میگفت پول ندارم دارو بخرم

چقدر هم با خجالت و حیا عنوان میکرد

من و خیلی از دوستام بهش کمک مالی میکردیم

بعدها فهمیدیم معتاده و پول رو از ما گرفته داده مواد خریده

از اون موقع کلا اعتمادم رو برای کمک به دیگران از دست دادم

شما هم خیلی محتاط باشین،تا مدتها احساس حماقت دست از سرم برنمیداشت

بچه ها من یه مرکز بهداشت کار میکردمحدود دوازده سزده سال پیشیه روستای نسبتا بزرگ بود،یه خانمی مریض بو ...

عزیزم شما قبلا کاربری با اسم رز سفید بهاری نداشتید؟ 

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                        دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 
این کاربر مامان aa به نظر محترم بودفقط یه جا من بهش شک کردممیگفت معلم هستم و صحبت از پرستار واسه سه ...

اقا من یه چیزی فهمیدممممم

این‌کاربر یجا‌ گاف دادهههه

@اوپرا‍ 

تو تاریخ ۳ ، ۳، ۳ اومده گفته خیلی خوبه بچم نه گفتن رو بلده

بعد امسال بچس کلاس اوله

چطور بچه ۵ ساله میره کلاس اول؟؟؟ 

😐😐😐

احتمالا میخاد بگه مثلا مرداد شهریرور تولدش بوده اون موقعه حالا شده ۶ ، ۷ سالش ک اگ اینجور بود یقیینا تاپیک میزد ک تولد بچمه ، چون برا کل زندگیش تاپیک میرنه

بنظرم اینجا رو ضایه کرده

❤️‍🔥اصن زن بهرامممم💍 😁  به نام خدایی که بهرام را افرید 😂🤚❤️  قشنگتر از چشات کجاست بگو برم‌بجورم🥺  

اقا من یه چیزی فهمیدممممماین‌کاربر یجا‌ گاف دادهههه@اوپرا‍ تو تاریخ ۳ ، ۳، ۳ اومده گفته خیلی خوبه بچ ...

@اوپرا    

اقا من یه چیزی فهمیدممممماین‌کاربر یجا‌ گاف دادهههه@اوپرا‍ تو تاریخ ۳ ، ۳، ۳ اومده گفته خیلی خوبه بچ ...

اره الان بری تاپیکهاش رو با دقت ببینی میتونی کلی نکته دربیاری از فیک بودنش

ولی اینکه دل مامانهای باردار رو با این سیسمونی و فیگور مادر نمونه اب میکنه دیگه حق الناسه

خدا ببخشه

اره الان بری تاپیکهاش رو با دقت ببینی میتونی کلی نکته دربیاری از فیک بودنشولی اینکه دل مامانهای بارد ...

اره دقیقااا

گاف داره تو تاپیکاش

حتی تاپیک تعیین جنسیت هم‌یجورایی گاف داده

اره خدایی مخصوصا تو این‌اوضاع

نه،من تازه عوض شدمقبلا خاموش بودمدوران بارداری خونه نشین بودم،کاربری باز کردم

اها درسته اخه ایشونم ای وی اف کرده بودن و مراحلو توضیح داده بودن ولی چندسال پیش.. 

یه سوال داشتم

شما برای ای وی اف مشکل هورمونی پیدا نکردید ک با دارو بهتر شه؟ من پرولاکتین و fsh م بالاست .. بخاطر اف اس اچ بیشتر نگرانم تا پرولاکتینه ک دارو داده و میاد پایین .. اگر این دوتا حل نشه ای وی اف برام انجام نمیدن انگار ..

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                        دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 
2809