2777
2789
عنوان

اضطراب جدایی دارم خانما خستم🙂🙂🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 302 بازدید | 35 پست
این حتما ریشه در کودکیتون داره مثلا دعوای پدر و مادر دور بودن ازشون ترس نبودشون به تراپیست مراجعه کن ...

حس میکنم میدونم حتی مدرسم نمیرفتم مامانم منو تنها میزاشت پیش عمه هام سرگرم بازی میشدم یهو میرفت تا صبح گریه میکردم😭 دلم میخواست حداقل پیش داداشم باشم ولی نمیزاشتن

💍♥️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
حس میکنم میدونم حتی مدرسم نمیرفتم مامانم منو تنها میزاشت پیش عمه هام سرگرم بازی میشدم یهو میرفت تا ص ...

احتمال زیاد دلیلش همینا باشه اکثر مشکلا ریشه درکودکیمون داره تربیت غلط پدر ومادر یا یه سری قوانین و رسومات گذشته

عزیزم خداوند دشمنی با شما نداره 

و اینکه خداوند برای همه بنده هاش مهربونه 

این مربوط به وسواس فکری شماست

برای هر خواسته ای که دارید قرآن رو به فارسی از اول تا آخر  در مدت ۱۵ روز طوری که گوشتون صدای شما رو بشنوه بخونید تا با صدای خودتون به انرژی های ایجاد و خلق خواستتون وصل بشین چون فهم معنای قرآن اعجاز داره و در طول این مدت روزانه ۲۰۰۰ ذکر الله غفور بگین که انرژی های منفی قبل از شما قطع بشه و خواسته هاتون متجلی بشه انشالله 

خدابدمو نمیخواد😭پس چرا همش اذیت میشم

شما خودت دای خودتو اذیت میکنی گلم ربطی به خدا نداره این 

از این فکرا خودتو پرت کن 

حال خودتو الکی بد نکن 

من چندسال بچه دار نمیشدم همش فکرای داغون میومد تو سرم 

بخدا یک ماه نشد گفتم انرژی مثبت و این چیزارو امتحان کنم 

دقیقا از همون ماه باردار شدم بخدا 

همه چی دست خود ادمه میتونه با خدا ارامش بگیری نکه اینجور فکرایی کنی نا امیدی خودش ی نوع از بدترین گناهانه عزیزم 

روزای خوب توی راه😎✌🏻

احتمال زیاد دلیلش همینا باشه اکثر مشکلا ریشه درکودکیمون داره تربیت غلط پدر ومادر یا یه سری قوانین و ...

باز تو نوجونیم داداشمو از دست دادم

عروسیش بود نمیدونم از اونه یا هرچی حس میکنم شوهر منم باید ولم کنه به عروسی نکشیم یا فوت بشه

💍♥️

شما خودت دای خودتو اذیت میکنی گلم ربطی به خدا نداره این از این فکرا خودتو پرت کن حال خودتو الکی بد ن ...

میدونی ۲هفته خوبم اوکیم باز یهو دیونه میشم

الانا خوبم چندسال پیش حس میکردم یکی باهام حرف میزنه یچی تو سرم میگفت خودتو بکش راحت شو یچی هی تند تند تو مغزم بود

مثلا الان برا مامانم تعریف میکنم باور نمیکنه فکر میکنه میخوام جلب توجه کنم😕🤦‍♀️

💍♥️

باز تو نوجونیم داداشمو از دست دادمعروسیش بود نمیدونم از اونه یا هرچی حس میکنم شوهر منم باید ولم کنه ...

دیونهه ای ها 

وقتی زیاد به این چیزا فکر کنی واقعا همونطور میشه هااا!! 

دوست داری خودت؟؟ 

تو همین بازیگرا رو ببین چه خارجی چه ایرانی 

اینایی که به خودشون انرژی مثبت میدادن دقیقا همون طور شدن 

ایناییشونم که تو مصاحبه هاشون از مرگ و این چیزا حرف زدن دقیقا به سال نکشیده افکار انسان از بمب اتم خطرناک تره و خیلی قویه

روزای خوب توی راه😎✌🏻

میدونی ۲هفته خوبم اوکیم باز یهو دیونه میشمالانا خوبم چندسال پیش حس میکردم یکی باهام حرف میزنه یچی تو ...

خودتو به یک کاری مشغول کن عزیزم به نظرم اینا از اثار بیکار بودن زیادیم هست یا تنها ی جا بودن زیاد 

بیشتر برو جاهای شلوغ بیشتر ارتباط برقرار کن اوکی میشی انشالله

روزای خوب توی راه😎✌🏻

دیونهه ای ها وقتی زیاد به این چیزا فکر کنی واقعا همونطور میشه هااا!! دوست داری خودت؟؟ تو همین بازیگر ...

اینارو میشنوم بجای مثبت فکر کردن مث چی میترسم

میگم وای نکنه بهم الهام بشه😐خل شدم

مثلا چیکار کنم یهو فکرش بیاد با خودم بگم نه اینطور نیست ما عید جشن عروسیمونه 

اینجوری مثبت فکر کنم🥲

💍♥️

خودتو به یک کاری مشغول کن عزیزم به نظرم اینا از اثار بیکار بودن زیادیم هست یا تنها ی جا بودن زیاد بی ...

اگه بتونم شبام زود بخوابم عالیه

امشب خوابم میومد ولی از لج شوهرم بیدار موندم هی الکی رفتم واتساپ بدونه بیدارم😐

💍♥️

اینارو میشنوم بجای مثبت فکر کردن مث چی میترسممیگم وای نکنه بهم الهام بشه😐خل شدممثلا چیکار کنم یهو ف ...

لازم نیست کار خاصی انجام بدی 

خودتو به ی چیزی سرگرم کن 

و به خودت تلقین کن خودت کم کم باورت میشه و همونم میشه 

انسان با امید زندست چرا بزنه امیدی که هست رو نابود کنه؟؟

روزای خوب توی راه😎✌🏻

2809