2777
2789
عنوان

اگه بیدارید لطفتون رو از من دریغ نکنید پسرم تب داره

| مشاهده متن کامل بحث + 174 بازدید | 32 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همون استامینوفن بدهاگه تبش زود بالا میره میتونی هر ۴ ساعت بدیاب و شیر زیاد بده بخورههر چی ادرار کنه ...

اره هر چهار ساعت دارم میدم ابم بدم ؟چقدر اب بدم

2805

با آب و نمک و سرکه پاشویه اش کن ان شاالله چیزیش نیستش ولی یه دکتر فردا ببرید سرماخوردگی ندارن عزیز؟

انسانیت داشته باشیم به معنای واقعی در غیر این صورت فقط یک مخلوق هستیم مثل همه مخلوقات جهان 
اره هر چهار ساعت دارم میدم ابم بدم ؟چقدر اب بدم

زیاد بده. اب  شیر

فقط حواست باشه تبش بالا میره بهش ندی چون بالا میاره

دارو دادی و تبش کنترل بود بهش اب و شیر بده

هر چقد که میخوره

✔️زندگی پر از انتخاب است و من شادی را انتخاب کردم.

عزیزم اول استرس نداشته باش

دوم دعای نور رو بخون

یه دستمال خیس با آب گرم رو به ولرم بذار روی سرش که خطر تب بالا بیاد پایین

هر ۴ ساعت استا مینوفن بده

شیر بده حتما بخوره تا هیدراته بشه بدنش 

پاشویه با نمک و آب گرم رو به ولرم یادت نره

خدایا آرامشی به من بده تا آن آرامش را به هر جایی که میروم بگسترانم....😇😇😇برای آرامش همدیگر خدا را صدا کنیم😍😍😍

سلام عزیزم 

به احتمال زیاد چون میگید علایم نداره از دندونه

تب دندون یک تب خفیف هست که بیشتر سر بچه داغ میگه و علایم دیگه نداره ولی بچه بیقراره، یعنی در حالت پایه ریزی دندونه

شما مرتب استامینوفن رو بده و یک دستمال نمناک روی سرش بذار و کف دست و پاشم خیس کن، سریع میاد پایین چون خفیقه

حتما کنارش دعای نور بخون و یک صدقه هم براش کنار بزار

اینو همیشه بدون، تب دندون خفیفه و بالا نمیره، همراهش هم هیچ علائم از سرفه و عطسه نیست، البته از دیدن لثه‌ها ی کوچولوت باید متوجه بشی که ورم کرده و دست بزنی دندونارو حس میکنی

و دکتر فوق تخصص به من گفت که تب خالی رو تا یه روز صبر کنید اگر بهتر نشد بیارید دکتر

غفلت از یار گرفتار شدن هم دارد
2810