2777
2789
عنوان

هرکس اضافه وزن داره بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 329 بازدید | 45 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خلاصه من بشدت تو عذاب بودم این ایکس بادی هم هر باشگاهی ندارع گوگل اسم شهرتون و ایکس بادی رو سرچ کنید میاره اگه باشع . ی لباس مخصوص میپوشی حالت فیزیوتراپی داره بهت پالس میده . من از سیزده چهارده سالگی کمردرد داشتم بخدا ک اونم خوب شد 

خلاصه کل راه هارو رفتم . مدتی بود هی اسم ایکس بادی میشنیدم تبلیغ نیستا من هیچ باشگاهیو تبلیغ نمیکنم. ...

خب کنار همین اگه رعایت نکنی دوباره وزنت برمیگرده حتی بیشتر!

باید سالم خوری کنی وگرنه همش هیچ میشه‌..

🌱🐢

یعنی می‌خوابی لاغر میشی؟

ن بابا میخوابی چیه . ببین اون لباسارو میپوشی بعد روشنش میکنن درجشو تنظیم میکنن حالت جریانه برقه همزمان باهاش ورزش میکنی ک خیلییییییی باید تلاش کنی یعنی خیس عرق میشی اکثر جاها هم یه جلسه تست رایگانه برو امتحان کن 

خب کنار همین اگه رعایت نکنی دوباره وزنت برمیگرده حتی بیشتر!باید سالم خوری کنی وگرنه همش هیچ میشه‌..

اره حرفتو قبول دارم ولی من استپ خورده بودم یعنی هیچ خوری هم روم جواب نمیداد

خب کنار همین اگه رعایت نکنی دوباره وزنت برمیگرده حتی بیشتر!باید سالم خوری کنی وگرنه همش هیچ میشه‌..

برا اینکه برنگرده تصمیم گرفتم بعذ اینکه به وزن هدفم رسیدم هفته ای یک جلسه برم اصولا ادم پرخوری هم نیستم

تا۱ ماه فقط شیرینی نخورین خود شیرینی نخوردن باعث کم شدن ۴ کیلو از وزن میشه 

این خودش یه حالت کمکی برا رژیم گرفتن

نوشیدنی قندی ممنوع

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹
تا۱ ماه فقط شیرینی نخورین خود شیرینی نخوردن باعث کم شدن ۴ کیلو از وزن میشه این خودش یه حالت کمکی برا ...

ببین من اصلا دو ساله نوشابه نمیخورم کلا چای نمیخورم ک قند نخورم. شیرینی ک بخدا شده مهمون اومده سه پاکت تو یخچال بوده لب نزدم در حد چشیدن ولی انقد راهکار مختلف امتحان کردم دیگه اصلا هیچ راهی رو بدنم جواب نمیداد بعدم بدنم نافرم بود بازوهام شل شل بدنسازی هم باید مدتها بری کمی بدنت شکل بگیره ک من حال نداشتم 

ببین من اصلا دو ساله نوشابه نمیخورم کلا چای نمیخورم ک قند نخورم. شیرینی ک بخدا شده مهمون اومده سه پا ...

من توخونه دراز نشست میرم ورزش میکنم برام اوکی،بود 

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹