2777
2789

چند وقته تو اقدامم ولی با اینکه کلی تو رژیمم ولی دارم هی چاق میشم شک افتاده به جونم با این وزنم صلاحه باردار بشم

لاغر بشی اول بهتره

بزودی به لطف خدا اینجا تیکر نصب میشه😍               دیدین شد😍😍به لطف خدا منم به خواستم رسیدم❤️🤲🏻خدایا شکرررررت.                                             شد،شد...نشد نشد نداریم باید بِشُدونیمش 😆      باید کسایی که بهت آسیب میزنن و حال دلتو بد میکنن از زندگیت حذف کنی،تو میتونی فقط کافیه که بخوای  🖤    کاربریم با همین اسم ترکید😐عضویت (۱۴۰۰٫۹٫۲) خدا جونم من همه چیو به خودت سپردم تو که برای من بد نمیخوای❤️‍🩹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
بنظرم لاغر کن بعد.برو باشگاه .تغذیه.چون چاق باشی قند و فشار...حتی همین چاقی گاهی اوقات مانع بارداری ...

نمیدونم چه مرگمه لاغر نمیشم هیچ....تازه چاقم میشم هی تیرویید کم کار دارم که قرص میخورم دیگه بریدم همیشه گرسنه مه از بس کم میخورم باز هی می‌ره لعنتی بالا

نمیدونم چه مرگمه لاغر نمیشم هیچ....تازه چاقم میشم هی تیرویید کم کار دارم که قرص میخورم دیگه بریدم هم ...

اگه تلاش کردی و نشده اشکال نداره بزار بچه دار بشی خیلیا چاق بودنو بچه دار شدنو مشکلی نبوده.توکل بخدا.خودتو اذیت نکن عزیزم