2777
2789
عنوان

از قیافم خیلی ناراضیم 😭😭😭

351 بازدید | 95 پست

چی میشد خدا یه زیبایی بیش از حد بمن میداد یه دختر با قیافه شرقیییی شرقییی خوشگللللل 😭 خدایا به کجات بد میخورد قیافه الانمم دماغمو دندونامو درست کنم معمولی میشم ولی من خوشگللل میخوام تازه پولم ندارم 😭😭😭

عکسسسسس

پرستار:👈اگه سوال پزشکی داشتین در خدمتم🌱تفسیر آزمایش📄🩸 👩‍⚕️معرفی انواع قرص و دارو 💊                                   بله پروفایل خودمم😍                                                       [[🤍فَاصْبِرْ إِنَّ وَعْدَ اللَّهِ حَقٌّ🤍]]                                           صلوات برای شهید ابراهیم هادی یادت نره دوست گلم💖               الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌷🌸               با احترام : درخواست دوستی نمی‌پذیرم سوالی داشتین تگم کنید ممنونم🦋                                                                             

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2805

خواهش میکنم قیافه زشتت رو بهم بده منم به جاش هرچی بیماری جسمی و روحی که دارم و داره ذره ذره نابودم میکنه بهت میدم

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹
اخیییی منم ترم اول پرستاریمممم

خوشبختم 

روزت مبارک اینده😀💋

پرستار:👈اگه سوال پزشکی داشتین در خدمتم🌱تفسیر آزمایش📄🩸 👩‍⚕️معرفی انواع قرص و دارو 💊                                   بله پروفایل خودمم😍                                                       [[🤍فَاصْبِرْ إِنَّ وَعْدَ اللَّهِ حَقٌّ🤍]]                                           صلوات برای شهید ابراهیم هادی یادت نره دوست گلم💖               الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌷🌸               با احترام : درخواست دوستی نمی‌پذیرم سوالی داشتین تگم کنید ممنونم🦋                                                                             
کنجکاوم بودین عکس میدم فعلا که کسی نیست

بزار

خواهش میکنم قیافه زشتت رو بهم بده منم به جاش هرچی بیماری جسمی و روحی که دارم و داره ذره ذره نابودم م ...

عزیزم منم قرص اعصاب مصرف میکردم یمدت میگرن وکم‌خونیم دارم 😭😭

اسگلمون کردی واقعا؟

تو ک خوشگلی 

واقعا که، به این خوشگلی

نه اقا خجالت میکشم برم دانشگاه 😭😭😭با اینکه دولتیم ازادم نیستم بگم همه خوشگلو فلانن ولی روم نمیشه قیافم زمخته 😭😭 تو عکس شاید مشخص نیست

2809