2777
2789

البته خونه مال پدرمه ولی اونجا نشستن جشن تعیین جنسیته خیلی خانواده زنش بی فرهنگ و اویزونن از الان همش تو ذهنم دارم آمادگی میدم اگه به پدر و مادرم حرفی زدن بشورمشون بذارمشون کنار

پشیمون شدم که دعوتشونو قبول کردم اصلا دلم نمیخواد خانواده اونا رو ببینم خیلی چندش و حال بهم زنن دست خودم نیست بدم میاد ازشون

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خونه پدرت خونه برادرته خدایی من جونمو برا داداشم میدم

منم به خاطر برادرم میرم اما تحمل اینو ندارم خانواده بی فرهنگش بخوان به پدر و مادرم خرف نامربوطی بزنن خط قرمز منن

به قصد نیت دعوا داری میری جشنشونو خراب کنی زنگ بزن بگو حالم بد شده یا فکر کنم سرما خوردم برای زن بار ...

این نظر شماست من دارم میرم مهمونی به خاطر برادرم اما اجازه نمیدم کسی به پدر و مادرم چپ نگاه کنه اگه اونا رو حدود خودشون باشن کسی با اونا کاری نداره

این نظر شماست من دارم میرم مهمونی به خاطر برادرم اما اجازه نمیدم کسی به پدر و مادرم چپ نگاه کنه اگه ...

وقتی شما از الان داری اینجوری میگی گارد داری قطعا فقط دنبال اینی یه چیزی بگن بحث کنی نرو مجلسشونم خراب نکن 

مگه چی قراره بگ به خانوادت؟ قبلا چه برخوردی داشتن؟

خیلی برخوردهای زننده ای دارن همیشه دختره و خانوادش از پدر و مادرم طلب دارن انگار باید هر چی دارن بریزن پای اینا این حس رو دارن

نری خیلی بهتره هم اعصاب خودت خورد نمیشه هم مهمومی داداشت بهم نمیریزه

اره پشیمون شدم که چرا اصلا بخوام خودمو ناراحت کنم با دیدن اونا اما دیگه قول دادم و بلیط هم گرفتم 

من تو همچین مواقعی یه نگاه از سر تا پای طرف میکنم بعد روم را برمیگردونم معمولا هم طرف خجالت زده میشه. یا موقع حرف زدنش به پاهای وجوراباس نگاه میکنم طرف حرف زدن یادش می‌ره یه چند تا.ترفند اینجوری یاد بگیر که باهرکسی دهن به دهن نشی.