2777
2789
عنوان

تصادف کردم ولی خواهرشوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1027 بازدید | 42 پست
اخه مشکل اینجاس من خودم نمیرم دعوتم میکننهفته ای یه بار خونشونم نامزدم میبره

همیشه نرو

بگو کار دارم یا جای دیگه دعوتم و ...

دیگه خود به خود فاصله بیشتر میشه

رفت و آمد زیاد و صمیمیت با خانواده شوهر

آخر و عاقبت خوشی نداره

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم وکیل آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️
منم خیلی ناراحت شدم طوری که دیگه اسمشون رو تو خونم نمیارم ،ادم واقعا از بعضی ها انتظار داره،من خودم ...

ههمون یه زنگ زدن چی بود  زنگ میزنن کافی بود 

من آنقدر بچشو نگهداشتم تو این ۵ ماه دیگه اشتباه کنم دست بزنم بچه رو میداخت بغلم کلی اذیتم میکرد ولی دیگه میشینم کاری نمیکنم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم عمل کردم خواهر شوهرم اصلا نخ تنها زنگ نزد بلکه عیادتمم نیومد بهش فکر نکن عزیزم از کسی توقع نداشت ...

اخه من واقعا نمیتونم مثل خودشون رفتار کنم خجالت میکشم خودش بره اتاق عمل نرم خودم از خود بدم میاد  انتظار ندارم ولی وظیفشون بود بیاد

ههمون یه زنگ زدن چی بود زنگ میزنن کافی بود من آنقدر بچشو نگهداشتم تو این ۵ ماه دیگه اشتباه کنم دست ...

من دقیقا بعد از اینکه تو مشکلات خودم رو تنها دیدم،دیکه نمیخوام به کسی محبت کنم،وقتی پام درد میکرد اسباب کشی هم داشتیم هیچکس هیچکس کمکم نکرد،اون روزا گذشت ولی رو سیاهی برا بقیه موند،چون دیگه منی که براشون همیشه بودم دیگه نیستم،ب خودم از این به بعد ارزش قایل میشم

شاد باش،این دشمنت رو غمگین میکنه 
ار زیاد چیز خاصی نبود

همینو میگم برای من خودم خیلی وقتها پیش اومده گفتم حالا مشکل فلانی زیاد جدی نیست لازم به تماسم نیست اینم شاید این فکرو کرده حرفایی که در موردش زدی دختر بدی به نظر نمیاد و توهم معلومه احترامشونو داری

من دقیقا بعد از اینکه تو مشکلات خودم رو تنها دیدم،دیکه نمیخوام به کسی محبت کنم،وقتی پام درد میکرد اس ...

اافرین بهترین کارو میکنی..

انقدر بچه خواهر شوهرمو نگهداشتم هرسری میرم خونه مادرشوهرم میگن خوب شد اومدیاا بیا نگهش دار 

انقدر بغلم میگیرم دستپ دردمیکنه من ظریفم بچه خیلی سنگینه

نامزدمماز اون طرف بهم میگه ولش کن بزار زمین ب تو چه آخه خودتو خسته میکنی ..

یا خواهر شوهرم رفتی بلند میشم راه میندازم میگه بشین ولش کن

حس میکنم پشت سرم ب نامزدم میگه اونم میگه بیخیال نرو راه بندازی

همینو میگم برای من خودم خیلی وقتها پیش اومده گفتم حالا مشکل فلانی زیاد جدی نیست لازم به تماسم نیست ا ...

مرسی عزیزم عکس گذاشتم از خودم و نامزدم کامنت گذاشته نمیخواستم جواب بدم ولی گفتم بد میشه

مرسی عزیزم عکس گذاشتم از خودم و نامزدم کامنت گذاشته نمیخواستم جواب بدم ولی گفتم بد میشه

نه بابا خوب کردی جواب دادی عزیزم کینه و کدورت بذار از همین الان پیش نیاد حسم میگه هیچ نیت بدی نداشته از زنگ نزدنش