2777
2789
عنوان

اسکرین شات پیامام به شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 703 بازدید | 40 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه یه تینت لب بزنم میگه معلوم نیست واسه کی آرایش کردی و‌....

نباید دل به دلش بزاری از حرفش گارد بگیری 

چون دوسداره بدتر با این حرفاش عدابت بده 

بی تفاوت بگذر از حرفش

🚫آقایون .ریپم نزنن و درخواست ندن 🚫                     به کارما اعتقاد دارم /چون زیاد دیدم به زمین گرم خوردن 

کاش نمیگفتی دلم برای بقیه میلرزه اشتباه کردی

بذار بدونه 

شاید یکم بهتر شد

۸ ساله همش توهین و تحقیرم میکنه

همش کتک 

همش بی توجهی

پول نمیده بهم

اگه هزار تومن خرج کنم همش منت میذاره و جلو چشمم میاره

خسته شدم دیگه 

اگه منو دیدی حتما بهم یادآوری کن قول دادم لاغر کنم🥲وزن فعلی 3 رقمی.... تاریخ 20/8/1403 وزن هدف اولیه 97....لطفا بهم کمک کن و انگیزه بده دوست مهربونم❤

الهی بمیرم💔💔💔

خدانکنه مهربونم❤

اگه منو دیدی حتما بهم یادآوری کن قول دادم لاغر کنم🥲وزن فعلی 3 رقمی.... تاریخ 20/8/1403 وزن هدف اولیه 97....لطفا بهم کمک کن و انگیزه بده دوست مهربونم❤

جوابتو نداد؟؟؟؟

پیامش دادم ک صبح بخونه

الان خوابه

بدترین و احمقانه ترین حرفارو زدی باورم نمیشه با دست خودت گور خودتو کندی. چرا واقعا چرا

گاهی به یه جایی میرسی 

هیچی برات مهم نیس دیگه

فقط میخوای بگی ک طرف بدونه

نباید دل به دلش بزاری از حرفش گارد بگیری چون دوسداره بدتر با این حرفاش عدابت بده بی تفاوت بگذر از حر ...

من هیچی نمیگم هیچوقت 

هیچی 

ولی اون هر روز بدتر میکنه

2810