2777
2789

مبارکه عزیزم،چندم سیکلت بی بی چک زدی

خدایا بمن لیاقت مادر شدن رو بده تا منم بتونم ب زودی هدیه ترو ک از وجود خودمه تو آغوش بگیرم😔میشه برای مامان شدنم صلوات بفرستی؟؟؟یه بچه صحیح سالم👼خدایا رومو زمین ننداز۱۴۰۳/۳/۳😔خدایا این انتظار داره منو از پا درمیاره ،رحمی ب حال دلم کن ، ب زودی بچه سالم بهم بده ترو ب بزرگیت قسم😭۱۴۰۳/۸/۲۲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دوره هام ۲۶ روزه هست ولی ماه قبل جابه جاشد این ماه ۲۸روزه شد دو روز از پریم گذشت

یعنی روز ۳۰ زدی؟منم امروز ۲۹ سیکلم بود اگه فردا پری نیاد بی بی میزنم ،خداکنه مثبت شه

خدایا بمن لیاقت مادر شدن رو بده تا منم بتونم ب زودی هدیه ترو ک از وجود خودمه تو آغوش بگیرم😔میشه برای مامان شدنم صلوات بفرستی؟؟؟یه بچه صحیح سالم👼خدایا رومو زمین ننداز۱۴۰۳/۳/۳😔خدایا این انتظار داره منو از پا درمیاره ،رحمی ب حال دلم کن ، ب زودی بچه سالم بهم بده ترو ب بزرگیت قسم😭۱۴۰۳/۸/۲۲

خب ک چی بی بی چک میذاری...دختر منم تو اقدامم تا ۲۵ م صبر ندارم شماهم هی بی بی چک بذاریییددددمبارکه گ ...

😂💃اگه مثبت شد باید منا‌ هم تگ کنیا تو خماری نزاریمون

تو اگر در پی آنی برو این منم که در پی خویشم و بس🤚💫
😂💃اگه مثبت شد باید منا‌ هم تگ کنیا تو خماری نزاریمون

والا جوابت چیزی بود ک خودمم میدونستم احتمالش هست

بله هر ک اقدام کنه احتمال بارداریش هست

کجاش مثبت بود گلم

💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست
والا جوابت چیزی بود ک خودمم میدونستم احتمالش هستبله هر ک اقدام کنه احتمال بارداریش هستکجاش مثبت بود ...

بگم ن خو ناراحت میشی حسم گفت میانه هس خا🚶🏻‍♀️

تو اگر در پی آنی برو این منم که در پی خویشم و بس🤚💫
2810