2777
2789
خداروشکربرا ما چقدر پز اداره هاشونو میدادن و حقوقشون الان میگن فقطططط شغل ما البته هر چی هست از بالا ...

اره همه چی دست خداس

همیشه باید شکرگزار باشی 

شکر سلامتی 

خانواده 

تن خوش

هنینکه ادم سالم کنارته

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره یکی مثه ما یه قرون پول نداشتیم شده بود باشوهرم خودمونو با نون محلی سیر میکردیم استاد دانشگاه بود ...

عزیزم خیلی برات خوشحالم پایدار باشه براتون همش بخصوص عشقتون برای منم دعا کن 

🫂بلوچ و عرب و کورد تجزیه طلب نیستن😐 بلکه اونا سالهاس که لب مزرهای ایرانمون قربانی شدن 😑میدونی چه معادنی تو سیستان بلوچستان هستش ولی مردمش در نهایت فقر زندگی میکنن🤐 میدونی عرب ها بیشترین هزینه رو در جنگ تحمیلی متحمل شدن😭 الان اوضاعشون ....میدونی کوردها چه نسل کشی درشون رخ داده😭 میدونی بچه های روستاهای لب مرزیشون چقد قطع عضو و ناقص میشن😭 برای اینکه هنوز مینهای اون منطقه ها پاکسازی نشده😡 میدونی ....میدونی....میدونی بازم قضاوت نابجا میکنی 😡😡😡 حضرت حسین زیر بار ظلم نرفت💙💙💙🖤🖤🖤🤍🤍🤍🤍 هرچی لعن و نفرین بود که مردم واسه صدام حسین جانی میکردن الان هزاران برابرش پیشکش اردوغان که اون مردم بی گناه جنساید میکنه آمین 
2805
مرسی قربونت بشم تو زندگی همه مشکل هست ایشالله مشکل توام به زودیه زود حل بشه

من از اوناییم که از اوج افتادیم ولی آلان همسرم اطرافیان و بهتر میشناسه خدارو شکر بازم یه چیزایی هست ولی تو این بازار راکد مونده 

🫂بلوچ و عرب و کورد تجزیه طلب نیستن😐 بلکه اونا سالهاس که لب مزرهای ایرانمون قربانی شدن 😑میدونی چه معادنی تو سیستان بلوچستان هستش ولی مردمش در نهایت فقر زندگی میکنن🤐 میدونی عرب ها بیشترین هزینه رو در جنگ تحمیلی متحمل شدن😭 الان اوضاعشون ....میدونی کوردها چه نسل کشی درشون رخ داده😭 میدونی بچه های روستاهای لب مرزیشون چقد قطع عضو و ناقص میشن😭 برای اینکه هنوز مینهای اون منطقه ها پاکسازی نشده😡 میدونی ....میدونی....میدونی بازم قضاوت نابجا میکنی 😡😡😡 حضرت حسین زیر بار ظلم نرفت💙💙💙🖤🖤🖤🤍🤍🤍🤍 هرچی لعن و نفرین بود که مردم واسه صدام حسین جانی میکردن الان هزاران برابرش پیشکش اردوغان که اون مردم بی گناه جنساید میکنه آمین 
من از اوناییم که از اوج افتادیم ولی آلان همسرم اطرافیان و بهتر میشناسه خدارو شکر بازم یه چیزایی هست ...

تو این بازار ادم از فرداشم خبر نداره ایشالله روزیتون از همیشه بیشتر بشه

خدا بعضی وقتا یه هو یه راهی پیش پای ادم میزاره که اگه سالها هم میدوییدی بهش نمیرسیدی

امیدت به خدا باشه

تو این بازار ادم از فرداشم خبر نداره ایشالله روزیتون از همیشه بیشتر بشهخدا بعضی وقتا یه هو یه راهی پ ...

ممنون از دلگرمیت ولی می‌دونی من فقط خدا رو دارم و امیدم به خودشه می‌دونم این یه امتحان که تموم میشه 

ممنون از دلگرمیت ولی می‌دونی من فقط خدا رو دارم و امیدم به خودشه می‌دونم این یه امتحان که تموم میشه

روزای خوب تموم میشه روزای بدم تموم میشه 

هروقت ناراحت بودی به این فکر کن

روزای خوب تموم میشه روزای بدم تموم میشه هروقت ناراحت بودی به این فکر کن

بازم ممنون