2777
2789

تو شهر دور غربت هستم ۲ بچه کوچیک دارم خیلی اذیت کار 

نمیتونم ولشون کنم یه ساعت کسی رو ندارم یه نفسی بکشم 

بچه کوچیکم همش گریه و کولیک بزرگتره هم شیطون 

تنها هستم شوهرم نه فامیل باهاش رفت آمد دارن به زور اگه سالی یبار کسی خونمون بیاد هنر کرده نه دوستی داره درآمدم ک فروش نداره اصلا همش داریم از جیب میخوریم 

۲ بچه مستاجریم 

دلم می‌خواد بدونم از من بدبخت ترم هست؟ همشم شوهرم عصبی شده فروش نداریم هرکاری هم کردیم ک فروش داشته باشیم انگار طلسم شده نمیدونیم جمع کنیم یا نه کلی ضرر دادیم 

هرچند سرمایه ایم نداشت 

کاش از یه جا آدم میفهمید عاقبت کارمون چی میشه اگه قراره نشه از الان جمع کنیم تا بیشتر ضرر نکردیم همه میگن جنساتون خوبه ولی خرید نمیکنن حالا نپرسید چی مغازه چی تورو خدا حوصله ندارم 

دلم می‌خواد حداقل یه نفر باشه یه روز بیاد خونم مهمون بیاد خونم 

عقده مهمون اومدن مونده تو دلمون هیچکس انگار آدم حسابمون نمیکنه بخدا با وجدان و خوبیم 

تازگیا فهمیدم به وجدان و خوبی آدما ربطی نداره موفق بودن انگار هرچی خار باشی خارترت میکنن له ترت میکنن 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

چرا بدبخت ؟؟؟؟ بچه سالم داری بدبخت ؟؟؟

پسر کوچیکم مشکلات بلع ، جسمی داره بدبخت نیستم هزاران بار خدارو شکر میکنم‌ تلاش میکنم تا مشکلات پسرم حل بشه 

عهدی که با خدا در طوفان بسته ای در آرامش فراموش نکنیم

عزیزم حتمن که نباید فامیل باهات رفت وامد کنه با دوتا همسایه خوب دوست شو رفت وامد کن 

و چندتا دعا هم برای خرید وفروش و کارخوب بخون انشالله که درست میشه 

و مهم اینه همدیگه رو دارین 

شوهرتو داری ۲تا دست گل بچه هاتو داری 

ببین میفهمم چی میگی عزیز

ماهم تقریبا مثل شماییم ولی با این تفاوت که دور و برمون داریم ولی بازم دیدنمون نمیان تنهاییم

دلم حسرت کسایی رو میخوره که اینقدر باهم خوب و خوشن

برا حل مشکلت سه تا راه حل دارم از خدا و ائمه و شهدا غافل نشو که کمکت میکنن اگر صلاح باشه

دوم بعضی کلاسها نمیدونم بعضی جمع ها شرکت کن مثلا تو مساجد یا مادرای دوستای بچه ات که مدرسه ای هست دوست و رفیق پیداکن

سوم برای کار نیاز نیست بیرون کار کنی

توخونه کارکن

گلسرسازی

طراحی سفال

شمع سازی

سنگ مصنوعی

البته بعد کولیک بچه ات خودم میدوگم و کشیدم کولیک چیه