2777
2789

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببینین اینکه میگن o مغلوبه ینی ی کربوهیداتی دور گویچه اشون ندارن اما شما ی ژنتون کربوهیدارت a داره ی ...

دقیقا و این کربوهیدراتا اگه گیر کنه بهم باعث میشه خون لخته بشه برا همینه ک oک کربوهیدرات نداره فقط از oمیتونه بگیره چون کربو هیدراتای aو bرا نمیتونه دریافت کنه و oها بینشون گیر میکنن ولی oرو میشه به همه افراد تزریق کرد چون صافه و گیر نمیکنه و لخته نمیشه

2805

جدول زیر مشخص میکنه گروه خونی بچه چی باید باشه 

فقط سوال یا مشاوره ی برنامه نویسی در خصوصی بپرسید. چت بی مورد نباشه . تمامی درخواست های دوستی رو یکی دو روز بعد از پیام خصوصی لغو میکنم. با تشکر

نه من ob نیستم. فقط b ام

ببین اساس این گروه‌های خونی، اینه که یه سری کربوهیدرات روی غشای گلبول‌های قرمز شما هستن، اونی که گروه خونیش a باشه، کربوهیدرات a، اونی که b باشه کربوهیدرات b, اونی هم که ab باشه هر دو نوع رو داره

ژن o کربوهیدرات نمی‌سازه، پس اگه مثلا ژن o رو از پدرت بگیری و ژن a رو از مادرت، در نهایت ژن o چیزی نمیسازه و ژن a کربوهیدرات a میسازه، و شما فقط کربوهیدرات a داری و میگی گروه خونیم a هست

مرسی عزیزم چقدر پیچیده🙂

خیلی پیچیده نیست 

کلا تو ژنامون از هر جایگاهیی ک برا تعیین صفته دوتا داریم ک یکیش از پدر و یکیش از مادر ب ارث میرسه حالا بسته ب اینکه کدوم ژن قویتره یکیشون یا حتی دوتاشون باهم فعال میشن و باعث ایجاد صفات میشن 

توی گروه خونی 

a ینی کربوهیدرات a ساخته میشع 

b ینی کربوهیدرات b ساخته میشه 

o هم برا این گذاشتن ک بگن هیچی ساخته نمیشه 

حالا ما ک دوتا جایگاه داریم اگه یکی از ژنا a باشه طبیعتا کربوهیدرات a ساخته میشه اما اون یکی o باشه هیجی ساخته نمیشه اما چون اون ژن a ساخته شده و ما a هه رو داریم عملا اون o  تاثیری نداره برا همین ب کسی ک در واقع ao هست میگیم a چون اون o بی تاثیره 

یا مثلا اگه aa باشه یمی جفت ژنا میسازن ک بازم میگیم a چون دلیلی نداره تکرار ی ژنو دوبار بگیم 

نه من ob نیستم. فقط b ام

همobها همbbها  bخونده و نوشته میشه و هیچ جا دوتا را نمی‌نویسند و شما حتماobهسین چون پدرتونoبودهو بعد از بچه ها هم میفهمینoرا دارین وگرنه هیچ کجا نمیگنکیobکیbb فقطabهردو را مینویسن

دقیقا و این کربوهیدراتا اگه گیر کنه بهم باعث میشه خون لخته بشه برا همینه ک oک کربوهیدرات نداره فقط ا ...

مشکل اصلی اینکه o نمیتونه مثلا از a خون بگیره، آنتی‌ژن‌های روی گلبول‌هان

این کربوهیدرات‌ها آنتی‌ژنن، یجورایی علامت خاصن برای سلول‌ها، وقتی بدن من خودش آنتی‌ژن a رو داره، وقتی از یکی که گروه خونیش a هست خون بگیرم، اون خون تزریقی  رو بیگانه تشخیص نمیده و بهش حمله نمیکنه

ولی اگر o باشم و خون a مثلا دریافت کنم، بدنم فکر میکنه یه چیز بیگانه مثل میکروب وارد شده و بهش حمله میکنه 

خیلی پیچیده نیست کلا تو ژنامون از هر جایگاهیی ک برا تعیین صفته دوتا داریم ک یکیش از پدر و یکیش از ما ...

الان فهمیدم متشکرم

پس دختر من صفت دومش o هست اما نمیگن

« اللّهم صلّ علی مُحمّد و آلِ محمّد و عجّل فرجهم »۸ثمره عشقمون 🤩فندق من.. منو بابا بدجور بیتابتیم.. دلمون میخواد زودتر بگیریمت تو بغلمون.خوش آمدی به زندگیمون جان جانانم🤰تاریخ ۱۶ آذر صدا قلب کوچولوتو شنیدیم جان مادر😍دخترکم عزیزکم مامان منتظرته ک محکم بغلت کنه ک پیشت باشه مونس تنهایی مادر بشی رفیق هم بشیم.😍خوش آمدی پرنسس مامان❤️                      💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚
مشکل اصلی اینکه o نمیتونه مثلا از a خون بگیره، آنتی‌ژن‌های روی گلبول‌هاناین کربوهیدرات‌ها آنتی‌ژنن، ...

آره علمیش همینه ولی من ده سال قبل برا اینکه یادم نره اینجوری حفظ کردم و الانم همینجوری یادم 

خیلی جالب بود ک الان فکر کردم اینی ک یادم درسته درصورتی ک اینجوری نشونه گذاشته بودم ولی خوب تو ذهنم مونده 

آخییی چقدر زیست دوست داشتم شما رشتتون چیه

دقیقا

ممنون🌺

« اللّهم صلّ علی مُحمّد و آلِ محمّد و عجّل فرجهم »۸ثمره عشقمون 🤩فندق من.. منو بابا بدجور بیتابتیم.. دلمون میخواد زودتر بگیریمت تو بغلمون.خوش آمدی به زندگیمون جان جانانم🤰تاریخ ۱۶ آذر صدا قلب کوچولوتو شنیدیم جان مادر😍دخترکم عزیزکم مامان منتظرته ک محکم بغلت کنه ک پیشت باشه مونس تنهایی مادر بشی رفیق هم بشیم.😍خوش آمدی پرنسس مامان❤️                      💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚
2810