2777
2789

سلام دوستان 

بابا یک کانال مضحک دستم خورد رفتم توش رفتم پین هاش رو دیدم، دیدم لینک یک گروهو گذاشته به مادراونایی که اون لینکو دیدن و جوین نداده فحش داده بعد نوشته اگر جوین ندید و قوانین رو نقض کنین مادرتون (دوراز جون) میمیره، بعد گروهو بازکردم ببینم اصلا قابل عضویته دیدم گروهیه که به هم فحش ناموسی میدن توش منم نمیخوام عضو شم فقط اون نفرینش بدنم رو لرزونده موندم چه غلطی کنم نصفه شبی😐، تا من باشم به نی نی سایت خیانت نکنم تو کانالای تلگرام بگردم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2805
توام به خودشون فش بده لفت بده

اخه اصلا نمیدونی چی بود که بابا فیلم های خیلی بدددد که مثلا سلاخی و اینا بود اصلا حالم بد شد به خدا، عضوشمم پیویم رو پیدا میکنن دهنم سرویس میشن

اخه اصلا نمیدونی چی بود که بابا فیلم های خیلی بدددد که مثلا سلاخی و اینا بود اصلا حالم بد شد به خدا، ...

ببخشیدا ولی ک.و.ن لقشون عضو نشو مگه ممبر گرفته به آه و نفرینه بیشعور های تخم جن خدا براه راست هدایت‌شون کنه