2777
2789
عنوان

بابام بلند شد بزنه که یهو من

528 بازدید | 10 پست

بابام از بچگی خیلی چیزا ازش دیدم خیلییییییی 

طوری که در گوش هامو میگرفتم نشونم صدا هارو

بعد داداشم بچه هست الان 5 ساعت بیرونه بعد اجیم میخواست برع بیارش داخل در قفل کرد اینم داداشم فحش میداد در باز کن (مامانم رفته طلاق بگیره سر همین جریان بابام که واقعا از لحاظ مالی اخلاقی همه چی صفررر یعنی ما زندانی ایم) بعد بابام بلند شد گفت میام چاقو میکنم تو شکم هاتون کلی فحش داد ب اجیم گفت چیکارش داری بزار برع نیاد .... و کلی فحش ب من آجی مامانم مامانم بزرگ م و خاله هام . بعد من وقتی داد زد بلند شد رفت بزنه من تپش قلب گرفتم ناخودآگاه گریم گرفت قفسه سینم درد گرفت حالم بد شد 

یکسال در هفته چن بار بی دلیل بدون استرس صدا قلبم می‌شنوم طوری ک بدنم تکون میخوره و تپش قلب میگیرم گلوم خفه میشع دست چپم درد میگیره کامل حالم بد میشه بنظرت مشکل چیه  ببخشید طولانی شدش..

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

منم ۱۶ سالمه 

۵ ماهه دارم عذاب میکشم ۵ ماهه تو بیمارستانا و دکترا اسیرم 

تپش قلب و نفس تنگی های شدید دارم حتی دوقدمم نمیتونم راه برم اینکه میگم نمیتونم راه برم واقعا ها اصلا نمیتونم 

نمیتونم بشینم 

نمیتونم غذا بخورم دارم نابود میشم 

تو دوهفته ۱۰ کیلو وزن کم کردم 

معدم سنگینی میکنه انگار یه وزنه ۱۰۰۰کیلویی ازش آویزونه 

حتی بیمارستانم بستری بودم ولی فایده نداره 

حتی به فکر خودکشی ام دیگه 

MAFIA PLAYER                                                                میشه برام دعا کنید که دوباره سلامتیم رو به دست بیارم من هنوز سنم خیلیی کمه که درگیر بیماری بشم                                        اگه صلوات فرستادید یا دعا کردید بگید که منم براتون صلوات بفرستم
🙂ممنونم آخه من فقط 16 یالمه

عزیزم . کاش راهی پیدا کنید برید ازاون خونه. ستایم که کار کنید .. خرجتون در میاد. . حداقل فقط مالی مشکل دارید.. روان تو ن در اسایشه .. خیلی ناراحت شدم برات . امیدوارم زودتر  راحت بشی .. ولی از توی سخت ترین زندگی هام ادم های بزرگی رشد میکنن . اگه زندگی نامه ادم های موفقم بخونی میبینی . فقط نباید بترسی

دختر خوشگل واسه اینکه آرامش داشته باشید 

اصلا با پدرتون هم صحبت نشید 

اصلا جوابش رو ندید

هر کاری که عصبیش میکنه انجام ندید

دادشت کوچیکه کنترلش کنید تا بابات عصبانی نشه اینجوری باهاش رفتار کنه 

همین بیرون کردنش چقدر تاثیر بد میذاره روی داداشت 

خلاصه خیلی مدارا کنید

اگه مادرتون شرایط داره ازتون نگهداری کنه برید پیش مادرتون