2777
2789
عنوان

شما بودین میرفتین

96 بازدید | 8 پست

در دوران عقد هستیم. پدرشوهرم یه خونه خریده برای شوهرم. امروز اومده بودن کمد ها رو بذارن و نصبشون کنن. توی اون خونه یه سری وسایل زندگی هست و همسرم هم همونجا زندگی میکنه. بخاطر نصب کمد ها وسایل رو جمع کرده بود اما توی سالن فرش و این ها بود. امشب از من ناراحت بود و وقتی باهاش صحبت میکردم با یه حالتی داشت بهم میگفت تو نخندی کی بخنده؟!

یه جوری که مثلا انگار من نشستم خوش و خرم توی خونه و هیچ کاری نمیکنم و بایدم شاد باشم. 

این در حالی بود که امروز بهم زنگ زد و بهم گفت از فلان جا دستگیره برای کمد بگیر بیار. مامانم که رانندگی بلد هست ماشین رو روشن کرد و منو برد دستگیره خریدیم و بردیم اونجا ولی بعدش دیگه نموندم. 

شما بودین چیکار میکردین؟ رفتارش درست بود با من؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه خودش تازه من بودم دستگیره نمیخریدم حالا حساس نشو بهش فشار امده کاری .خونه ..

میگفت چون تو باید پسند کنی خودت انتخاب کن بخر بیار. چون کارگرا بودن اونجا میخواست پیششون باشه. کسی به جز خودش و کارگرا توی خونه نبودن