2777
2789
عنوان

حال بد من تبدیل به یه حال خوب شد

160 بازدید | 18 پست

دوستان من اسکلیوز  دارم که جراحی کردم خیلی سال پیش جراحی کردم برای چکاپ قبل بارداری  گفتم شاید سال آینده بخوام باردار بشم کلا چکاپ کنم.رفتم پیش یه دکتر که دکتر خودم نبود کلا تا منو دید بدون گرفتن عکس گفت تو نمیتونی  باردار  بشی اگه باردار بشی توی بارداری قفسه سینه ات به ریه ات فشار میاره و به جنین اکسیژن نمیرسه 

ایشالا همه حالشون خوب باشه

اگه نمیتونی مودب باشی روی من ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربری ات رو هوا میره

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه داری ؟! یا نداری؟

بلاخره منم ی روزی خونه دار میشم😍 ی روزی ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم...الهی ک هرکی مستاجره خونه دار بشه ...هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂
با یه حا بد اومدم خونه همون شب همسرم با خواهرش حرف می‌زد گفت شما چرا بچه دار نمیشید بنظرم دیگه از پ ...

خب

بلاخره منم ی روزی خونه دار میشم😍 ی روزی ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم...الهی ک هرکی مستاجره خونه دار بشه ...هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂

تموم شد یکی بلایکه

خلاصه اصلا به هیچکس نگفتم مادرم یه مدته افسردگی گرفته خواهرم که خیلی بهش وابسته ام و دلم فقط آغوش اونو میخواست از ایران رفته خلاصه سه روز تمان تو اتاق گریه میکردم همسرم خیلی اصرار  می‌کرد که چت شد

لایک

نی نی یارعزیزومحترم لطفا قبل اینکه تعلیقم کنی یه خبربده جون مادرت بخاطرهیچی تعلیقم نکن تذکربدی دیگه ادم میشم من یه مادر دو قطبی ام یه وقتا خوبم یه وقتا بخاطر خالی کردنم چرتوپرت میگم
خلاصه اصلا به هیچکس نگفتم مادرم یه مدته افسردگی گرفته خواهرم که خیلی بهش وابسته ام و دلم فقط آغوش او ...

توروخدا زود بگو دلم بالا اومد

امروز رفتم پیش دکتر خودم که جراحی ام کرده بود کلی عکس و آزمایش گرفت و گفت هیچ مشکلی برای بارداری ندا ...

خب خداروشکر...اون چ دکتر احمق و بی سوادی بود اینجور آدما کلا ادمو از زندگی نا امید میکنن ی مشت بی سواد ک با پول و پارتی بالا اومدن بزنن بیمارو ناقص و ناامید کنن انشا الله ماه بعد ی نی نی بیاد تو دلت

2810