2777
2789

من جهیزیه رو بردم انبار تمام وسایل هم نو و برند خوب مثلا ماشین لباسشوییم الان ۱۲۰ تومنه نوش 

تصمیم به فروش نداشتم گفتم دفعه بعد همینارو استفاده میکنم ولی مامان و بابام گفتن اینارو بفروش پولشم مال خودت دفعه بعد دوباره برات همه چی میخریم 

حالا من اعلام کردم میخوام بفروشم یه قیمتایی میگن انگار سمساریه مثلا همین ماشین لباسشویی رو زنعموم گفت ۲۵ میخوام 😟😟 

چای سازم رو یک بار هم استفاده نکردم برند بلزا شیشه ای نوش ۱۰ تومنه دختر خالم برداشته برده بعد عکس یه مدل دیگ فرستاده ۵ تومن میگ نوش ۵ تومنه اینو بده ۳ 😭میگم عزیزم عکسی که فرستادی با خود چای ساز خیلی فرق داره اون فلزیه این شیشه ای😭 گفتم بردار بیار نمیفروشم 

پول مهم نیست این که فکر کردن مثلا من انقدر بدبخت شدم که میخوام هر جور شده از شر این وسایل راحت شم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چرا به فامیلت گفتی؟

واقن یه ذره سیاست داشته باش

فامیل به درد جرز لای دیوار میخوره همسونو ب تخمت بگیر و وسایلتو راحت میبردی بیرون میفروختی

ن به اینا ک از ناراحتیت خوشحال میشن

چی بگم به تو اخه😡

شعار همیشگی من که تا الان جواب داده.

نه با فامیل وصلت کن

نه از مغازه فامیل وسیله ی بخر

نه به فامیل وسیله بفروش

نو نو هم بدی صد سال دیگه خراب بشه میگن خراب بود.

کلا فامیل واسه سلام علیک خوبه نه نزدیکی بیشتر و معامله