2777
2789

دوس دارم بدونم 

حس شیشمی کسی نی بم بگه

فا لی استخاره ای چیزی 

هوف

اگ میبینی ج توهینتو نمیدم بدون آدم حسابت نکردم و با ادم لول پایین فاقد عقل کسر شانم میشه بحث کنم.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

درسته ولی خستم دارم کم میارم از زندگیم

حق داری زندگی بالا و پایین خیلی داره اما حس ششم چیزی ک از این سایت دراومد حتی دعانویس اگه آینده رو میفهمید زندگی خودشو نجات میداد هیچکس آینده نمیدونه تحمل کن گلی

2805
حق داری زندگی بالا و پایین خیلی داره اما حس ششم چیزی ک از این سایت دراومد حتی دعانویس اگه آینده رو م ...

حرفات قشنگن مرسی♡

اگ میبینی ج توهینتو نمیدم بدون آدم حسابت نکردم و با ادم لول پایین فاقد عقل کسر شانم میشه بحث کنم.

من ف.ال قهوه بار ها گرفتم گفتند فلان سال فلان ماه . ولی فقط حرفش بود به خونه نمیرسید.

تو اینستا در مورد استرولوژی خوندم. یکی برام چارت تولد گرفتم. حالا موندم ببینم حرف اون چقدر صحت داره.

سرکتاب هم قبلا باز کردم. گفت یکی میاد ولی نباید باهاش ازدواج کنی اونم راست گفت . حرفش شد ولی به خونه نرسید یعنی حرف زدیم تفاهم نرسیدیم. یه دعا نوشت. اونم دوماه نگه نداشتم انداختم اب. چند بار بعدش ف.ال گرفتم گفتن دعا کرفتی سنگینی داری و...

این همه ذکر و دعا قران نذر هییچچج. 

دیگه بی خیال شدم. ...

گاهی گمان نمی کنی ولی خوب می شودگاهی نمی شود که نمی شود 
بدترین شبامون روز شدن این روزام باز میگذره ما اشرف مخلوقاتیم از پسش برمیایم

اره اینام میگذرن🥹

تاریخ تولدت رو بگو کامل... تا با استرولوژی بگم

♠️من یه درخت تنومندم که ریشه هاش محکم شدن داخل خاک..هیچ طوفانی این درختو تکون نمیده❤😊                                         
من ف.ال قهوه بار ها گرفتم گفتند فلان سال فلان ماه . ولی فقط حرفش بود به خونه نمیرسید.تو اینستا در مو ...

جدیدا  اکثرا چرت میگن و پول میگیرن فقط

2809