2777
2789
عنوان

جنین وبارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 114 بازدید | 24 پست

اگه کمر درد داری زنگ بزن دکترت .بگو    اگه گفت بیا بیمارستان نذار معاینت کنن تا دکترا بیاد انشالا که چیزی نیست نمی خوام دلت را خالی کنم نگرانتم دوسه روز پیش خواهرشوهر مدبعد ده سال حامله شد خود به خود هفته ۲۱ بود بچه یه غلط خورده بود کیسه اب پاره شد سقط شد اونم جنینش پایین بود حتی از ذوقشون سیسمونی هم خریدن بچه دختر بود 

گفتم : خدایا؟ ؟؟دلم را شکستند .گفت :هیس نگران نباش آنها هم برای خوشبختیشان به آسمان من رو می اندازند

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

راه هم زیاد میرم بعدش ترشحات میاد زیاد

تورا خدا راه نرو بچه چندمته

گفتم : خدایا؟ ؟؟دلم را شکستند .گفت :هیس نگران نباش آنها هم برای خوشبختیشان به آسمان من رو می اندازند
اگه کمر درد داری زنگ بزن دکترت .بگو اگه گفت بیا بیمارستان نذار معاینت کنن تا دکترا بیاد انشالا که ...

کمر درد موقعی میگیرم که سرپا بایستم یا خم بشم یا راه برم اما خیلی شدییییید که بعدش نمیتونم راه برم

عزیزم ببخشید من ۵ هفته و ۶ روزمه سونو واژینال شدم امروز فقط ساک دید ،جنین نبود ،به نظرتون تشکیل نمیش ...

تا ۹هفته صبر کن تورا خدا اینا را برای تجربه میگم

شاید باورتون نشه بچه های خودم 8ماه دنیا اومدن اولی با سه دور بندناف دور گلوش دومی یه دور ونصف دور گلو یه دور نصف دور قلب وبدنش

من خونم طبقه اوله پله هامون خیلی بدن . ازهمون دوماه اول کمر دردشدید پیدا کردم . بخاطر بچم هی باید ب ...

انشالا خدا نگه دارشون باشه هم اونی که دنیا اومده هم اونی که مسافره ولی من سر اولی ۸مله را استراحت مطلق بودم سر دومی اولی تا 7ماه شیر میخورد شیر به شیر بودن 

شوهرمم نیس منو ببره دکتر....تا یه ماه دیگه اصفهانه

شیاف پروژسترون بذار .اتفاقا منم اصفهانم .زنگ بزن دکترت ویزیت انلاین شو