2777
2789
عنوان

باشوهرم سرپیام هاش دعوامون شده خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 1084 بازدید | 47 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

درسته

ولی چطوری با وجود خیانت زندگی میکنن؟؟؟؟

من خدایی نکرده اگ خیانت ببینم فوراً جدا میشم

پرستار💛سوال پزشکی داشتین در خدمتم👩‍⚕️ با احترام:درخواست دوستی نمی پذیرم سوالی داشتین تگم کنید🤎شهید ابراهیم هادی💚

آبجی منم گرفتار یه عوضی اشغال شده،پیرش کرد حق ندارد حتی درب حیاطو باز کنه،بازار سوپر مارکت حتی نمیتونه بره میرم خونه پدرم حتی اجازه نداده باهمسر من یا ابجیم صحبت کنه،روسری همش گیره زده،دلمون براش کبابه

شاد باش،این دشمنت رو غمگین میکنه 
خیانت دیدی و موندی کنارشعجب بابا عجب

بقران هیکلم بزرگه ولی فکر وقلبم کوچیکه خیانت دیدم بعدش گف بریم چندقدم بزنیم گریه کردم جیغ زدم آخرش اومد....نزدیکی کردیم روز دوم بخشیدمش دیگه ب روش نیوردم فکرکردم آدم شد ادامه بدم

خسته شدم چندروز بعدداومدددگفتم بزاررمزگوشیشوویادبگیرم وقتی فهمیدم سریع رفتم سراغ روبیکادیدم واییییییییییی هنوز همون اش وهمون کاسههه بقران پز نیس ولی ب خودم میرسم هروز میرم حموم شده روزی دوبار آرایش میکنم شبااا همش من بهش میگم نزدیکی کنیم انگاررر ن انگاربهش میگم بعضیا ارزومیکنن من بغلشون باشم ی کفی زد تو صورتم نگم از خانوادش وخواهراش خستمه خیلی

بقران هیکلم بزرگه ولی فکر وقلبم کوچیکه خیانت دیدم بعدش گف بریم چندقدم بزنیم گریه کردم جیغ زدم آخرش ا ...

اصلا هیچ توجیهی نداره خیانت 

باید باید باید تاکید میکنم بااااید ازش جدا میشدی نمیخوام نا امیدت بکنم ولی مطمئن باش دوباره بهت خیانت می‌کنه 

الآنم که جدا نشدی توروخدا بچه دار نشو حداقل ی نفر دیگه قربانی نکنید بچها هیچ گناهی ندارن