2777
2789

شماهم وقتی یکی از خودش یا مثلا یکی از اطرافیان و این ادما

که جزو فامیل و اشنا شماها هستن ، عکس میزاره استوری 

آیا شما هم‌ اسکرین‌ شات‌ میگیرید🤣🤣🤣

من گاهی از یسری استوری ها مخصوصا اونایی ک استوری ها عجیب و چیز دار میزارن شات میگیرم😂

خواستم ببینم فقط منم‌ یا شماهم اینجوریو😂

❤️‍🔥اصن زن بهرامممم💍 😁  به نام خدایی که بهرام را افرید 😂🤚❤️  قشنگتر از چشات کجاست بگو برم‌بجورم🥺  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ینی کسی که عکس خودشو استوری میکنه؟!یا متن جالب استوری میکنه؟

عکس خودشو ، متن اون برا جیمه

❤️‍🔥اصن زن بهرامممم💍 😁  به نام خدایی که بهرام را افرید 😂🤚❤️  قشنگتر از چشات کجاست بگو برم‌بجورم🥺  

ن مگه بیکارم عزیز؟ همیشه پاک میکنم چیزای غیر ضروری گالریمو برای همین شات نمیگیرم

هآی؛من ستایشم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…
منم میگیرم ولی هییییچوقت نشده برم اسکرینامو نگاه کنم😐

من الان‌رفتم ته ته پوشه اسکرین‌شاتم ، یه شات بود برا ۳ سال پیش

روستم‌بغل دوست‌مسرش بود😂😂

نه والا عکسشو چرا اسکرین بگیرم به چه دردی میخوره:/

خب من‌گاهی میگیرم یسری چیزا رو

من شماره هیچکس رو تو فامیل ندارم ب هیچکس هم شماره ندادم برای همین تو مجازی اصلا دسترسی بهم نداریم

اخ عالیه

2810